Δούκισσα Νομικού: Αμέτρητες βουτιές στην Μύκονο! Φωτογραφία

Η Δούκισσα Νομικού έχει μπει και επίσημα σε καλοκαιρινό mood και δεν σταματά τις βουτιές στις καταγάλανες θάλασσες των Κυκλάδων! Βλέπεις, εδώ και μερικές ημέρες η γλυκιά μανούλα της εγχώριας showbiz βρίσκεται στην αγαπημένη της Μύκονο, όπου περνά ξέγνοιαστες στιγμές με τον σύζυγό της, Δημήτρη Θεοδωρίδη και τα δύο τους παιδιά, τον δύο ετών Σάββα και την εννέα μηνών Αναστασία. Το ζευγάρι διατηρεί εξοχική κατοικία στο Νησί των Ανέμων και έτσι περνάει εκεί το μεγαλύτερο μέρος του καλοκαιριού.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια μπορεί να είναι μια δραστήρια μητέρα που ασχολείται συνέχεια με τα παιδάκια της, όμως πάντα κλέβει λίγο χρόνο για να επικοινωνήσει με τους διαδικτυακούς φίλους της στα social media. Η αλήθεια είναι ότι η Δούκισσα Νομικού τροφοδοτεί σε καθημερινή βάση το προφίλ της στο Instagram με υλικό δείχνοντάς μας πώς περνούν οι μέρες της.

Το μεσημέρι της Πέμπτης και αφού απόλαυσε ακόμη μια ξέγνοιαστη μέρα στην παραλία, η Δούκισσα δημοσίευσε ένα άκρως καλοκαιρινό της στιγμιότυπο! “Έλα να βουτήξουμε” σημείωσε στη λεζάντα της ανάρτησης.

Read More

And More