Δούκισσα Νομικού: Απόδραση σε εξωτικό μέρος μαζί με τον σύζυγό της! [pics]

Θα έλεγε κανείς ότι το lovestory τους είναι βγαλμένο από ταινία, με την Δούκισσα Νομικού και τον Δημήτρη Θεοδωρίδη να υποδύονται το ζευγάρι που ερωτεύεται, παντρεύεται και δημιουργεί μια υπέροχη οικογένεια! Ήταν Ιούνιος του 2017, όταν η πανέμορφη παρουσιάστρια και ο γνωστός επιχειρηματίας ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στο αγαπημένο τους νησί, τη Μύκονο. Από τότε, μπορεί να έχουν περάσει μόλις 2,5 χρόνια, όμως οι δυο τους έχουν αποκτήσει δύο παιδιά και πλέον έχουν φτιάξει τη δική τους οικογένεια.

Θέλοντας να περάσουν λίγο χρόνο οι δύο τους, η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης έφτιαξαν τις βαλίτσες τους και αναχώρησαν για ένα εξωτικό νησί, προορισμός που λατρεύουν και έχουν επισκεφτεί και άλλες φορές στο παρελθόν. Την αποκάλυψη έκανε φυσικά η ξανθιά παρουσιάστρια δημοσιεύοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικές φωτογραφίες από τα ταξίδι τους.

Σε μία από τις αναρτήσεις της, η ίδια αποκάλυψε για τον σύζυγό της: “Όταν του ζητάς να σε βγάλει μια ωραία φωτογραφία. Αυτή ήταν η καλύτερη”, κάνοντας χιούμορ για την κουνημένη φωτογραφία που την έβγαλε ο εκείνος.

Φορώντας μαγιό, σορτσάκια και χωρίς ίχνος μακιγιάζ η Δούκισσα Νομικού λάμπει από ευτυχία!

Read More

And More