Δούκισσα Νομικού: Αποκαλύπτει για πρώτη φορά μικρά μυστικά για τον γιο της Σάββα! [pics]

Δούκισσα Νομικού: Αποκαλύπτει για πρώτη φορά μικρά μυστικά για τον γιο της Σάββα! [pics] | tlife.gr

Η Δούκισσα Νομικού απέχει σχεδόν τα τελευταία δύο χρόνια από την τηλεόραση, με σκοπό να αφιερωθεί πλήρως στον πιο ωραίο ρόλο της ζωής της! Εδώ και δέκα μήνες, η όμορφη παρουσιάστρια είναι μητέρα και απολαμβάνει τη κάθε στιγμή της μητρότητας. Ο μικρός Σάββας – ο καρπός του έρωτά της με τον σύζυγό της Δημήτρη Θεοδωρίδη – ήρθε στον κόσμο τον περασμένο Μάρτη και από εκείνη την μέρα τους έχει κλέψει την καρδιά.

Μπορεί να απέχει από το τηλεοπτικό τοπίο, ωστόσο η παρουσιάστρια προσπαθεί να κρατά ζωντανή την επαφή με τους θαυμαστές της μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Έτσι το βράδυ – λίγο πριν κοιμηθεί – αποφάσισε να απαντήσει στις ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων για τον γιο της, τον σύζυγό της αλλά και για το αν πρόκειται να επιστρέψει στην τηλεόραση.

Όσον αφορά τον μικρό Σάββα, η Δούκισσα δεν δίστασε να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις των θαυμαστών της. Η ευτυχισμένη μανούλα, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε ότι δεν θηλάζει πλέον τον 10 μηνών γιο της, ότι από την πρώτη μέρα που τον έφεραν σπίτι είχε το δικό του παιδικό δωμάτιο, πως το αγαπημένο του παιχνίδι είναι το… κρυφτό και πως ευτυχώς δεν ξυπνάει πλέον τα βράδια και έτσι το ζευγάρι κοιμάται ήσυχα!

Από την άλλη, σε ερώτηση διαδικτυακού φίλου για το πώς κατάλαβε ότι ο Δημήτρης ήταν ο «ένας», η Δούκισσα απάντησε: «Το ένιωσα την πρώτη φορά που με έπιασε από το χέρι… Κατάλαβα πως όταν γίνω μία γλυκιά γριούλα που δεν θα μπορεί να περπατάει μόνη της, αυτό το χέρι θα ήθελα να με κρατάει σφιχτά». Όσον αφορά το αν θα συγχωρούσε την απιστία, η παρουσιάστρια ήταν κάθετη!

Δες τις απαντήσεις της:

READ more