Δούκισσα Νομικού: Αποκαλύπτει με καμάρι το ταλέντο του 2χρονου γιου της!

Η περίοδος της καραντίνας δεν έχει επιφέρει μεγάλες αλλαγές στην καθημερινότητα της Δούκισσας Νομικού, αφού η ίδια τα τελευταία 2,5 χρόνια βρίσκεται συνεχώς στο σπίτι μαζί με τα δύο παιδάκια της. Ο Σάββας είναι πλέον 2 χρονών ενώ η Αναστασία συμπλήρωσε πριν μερικές ημέρες 6 μήνες ζωής. Τόσο η παρουσιάστρια όσο και ο σύζυγός της, Δημήτρης Θεοδωρίδης, χαίρονται κάθε στιγμή μαζί με τα παιδιά τους και προσπαθούν να περνούν το χρόνο τους όσο πιο δημιουργικά γίνεται.

Σήμερα, η Δούκισσα Νομικού μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της την εντυπωσιακή ζωγραφιά που έφτιαξε ο γιος της με πρωταγωνιστή το κόκκινο χρώμα. Η ίδια, μάλιστα, σχολίασε χιουμοριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής της:

“Σημερινά έργα από τον αναγνωρισμένο πλέον καλλιτέχνη … Σάββα. Τίτλος: «Μόνο κόκκινο μαμά.» Οι φανατικοί συλλέκτες μπορείτε να γράψετε από κάτω comment με τις εντυπώσεις σας. Οι μανούλες που γνωρίζουν αντίστοιχους καταξιωμένους καλλιτέχνες μπορούν να ανεβάσουν φωτογραφίες με τα έργα τους και hashtag  #TheArtistChallengebySavvas. Σύντομα θα κάνουμε έκθεση δημοσιοποιώντας όλα τα έργα”.

Δες τη φωτογραφία:

Ο Σάββας το ‘χει με τη ζωγραφική!

Read More

And More