Δούκισσα Νομικού: Αποκαλύπτει πόσα κιλά ζυγίζει στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της!

To «Question Sticker» έχει γίνει viral τον τελευταίο καιρό στο Instagram. Η επιλογή αυτή επιτρέπει στους χρήστες να θέτουν ερωτήσεις σε άλλους μέσω ενός αυτοκόλλητου. Η Δούκισσα Νομικού, η οποία είναι λάτρης του εν λόγω μέσου κοινωνικής δικτύωσης, συμμετείχε για μια ακόμα φορά στο… παιχνίδι αυτό και απάντησε δημόσια σε πολλές από τις ερωτήσεις που της έκαναν οι διαδικτυακοί φίλοι της.

Η παρουσιάστρια, η οποία διανύει την πιο τρυφερή περίοδο της ζωής της μιας και είναι έγκυος για δεύτερη φορά, μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε με έμμεσο τρόπο για τα κιλά που έχει πάρει μέχρι στιγμής. Συγκεκριμένα, follower της τής ζήτησε να ανέβει στη ζυγαριά, να βγάλει μια φωτογραφία και να τη δημοσιεύσει στα stories της, προκειμένου να δείξει δημόσια τι βάρος έχει.

Χωρίς ενδοιασμό, η Δούκισσα Νομικού το έκανε, αποκαλύπτοντας πώς είναι μόλις… 62,2 κιλά. Μάλιστα, σχολίασε χαρακτηριστικά: “Αν και με σήκωσες κατευθείαν από το τραπέζι”.

Η Δούκισσα Νομικού είναι 6,5 μηνών και τα κιλά που έχει πάρει μέχρι στιγμή είναι ελάχιστα, τόσο που αν τη δει κανείς στο δρόμο μπορεί και να μην καταλάβει ότι βρίσκεται σε… ενδιαφέρουσα.

Read More

And More