Δούκισσα Νομικού: Αυτό είναι η αγαπημένη της γωνία στο δωμάτιο του γιου της [pic]

Η Δούκισσα Νομικού έχει “χτίσει” μια πολύ δυνατή σχέση με τους διαδικτυακούς φίλους της, αφού σε καθημερινή βάση επικοινωνεί μαζί τους και μοιράζεται διάφορες στιγμές από τη ζωή της μαζί με τα παιδιά της. Η γνωστή παρουσιάστρια είναι full time μαμά και παρά το γεγονός ότι πολλά δημοσιεύματα τη θέλουν να κάνει συζητήσεις με κανάλια για διάφορα τηλεοπτικά projects, εκείνη τηρεί σιγήν ιχθύος και εστιάζει στην ανατροφή των παιδιών της.

Η Δούκισσα Νομικού είναι τόσο δραστήρια που το τελευταίο διάστημα έχει ξεκινήσει να κάνει κάποια live στο Instagram και να μοιράζεται μαζί με τον Παντελή Τουτουντζή μυστικά, tips και προτάσεις για μακιγιάζ. Το βράδυ της Δευτέρας, λοιπό, οι δυο τους έκαναν το τελευταίο live για τη σεζόν, με την παρουσιάστρια να αποκαλύπτει στους followers της τι έκανε πριν αυτό αρχίσει.

Η γλυκιά μανούλα έβαλε φυσικά για ύπνο τον Σάββα και την Αναστασία δείχνοντάς μας, μάλιστα, την αγαπημένη γωνία στο δωμάτιο του γιου της. Όπως θα δεις, πρόκειται για μια φωτεινή πινακίδα που αναγράφει το όνομα του πρίγκιπά της.

Δες τη φωτογραφία:

Πώς σου φαίνεται;

Read More

And More