Δούκισσα Νομικού: Αυτό είναι το δώρο που ξετρέλανε τον γιο της! [pic]

Η Δούκισσα Νομικού είναι γεννημένη μανούλα, καθώς δεν σταματά να χαίρεται κάθε στιγμή με τα δύο παιδιά της, Σάββα και Αναστασία! Η γνωστή παρουσιάστρια ήθελε από μικρή να δημιουργήσει μια μεγάλη οικογένεια και πλέον είναι αφοσιωμένη σε αυτό θέτοντας όλα τα υπόλοιπα σε δεύτερη μοίρα. Το πρωτότοκο παιδί της οικογένειας τον ερχόμενο Μάρτιο θα συμπληρώσει δύο χρόνια ζωής, ενώ η μικρή είναι σχεδόν πέντε μηών.

Τόσο η Δούκισσα Νομικού όσο και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης θέλουν να μεγαλώσουν κι’ άλλο την οικογένειά τους, συνεπώς δεν αποκλείεται στο μέλλον να δούμε ξανά την παρουσιάστρια να είναι έγκυος. Προς το παρόν, οι δυο τους απολαμβάνουν την οικογενειακή θαλπωρή και τις στιγμές ευτυχίας που τους χαρίζουν τα δύο παιδιά τους. Δεδομένου ότι η γλυκιά μανούλα είναι ιδιαίτερα δραστήρια στα social media και μοιράζεται πράγματα με τους followers της σε καθημερινή βάση, δεν είναι λίγες οι φορές που μας έχει δείξει πώς περνά με τον Σάββα και την Αναστασία.

Αυτή τη φορά, βέβαια, η ίδια μας αποκάλυψε το δώρο που δέχτηκε και ξετρέλανε τον Σάββα, που δεν είναι άλλο από ένα εντυπωσιακό γαλάζιο ποδήλατο.

 

Η Δούκισσα Νομικού είναι full time μαμά!

Read More

And More