Δούκισσα Νομικού: Δες το υγιεινό πρωινό που απολαμβάνει στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της! [pic]

Η Δούκισσα Νομικού διανύει την πιο τρυφερή περίοδο της ζωής της, καθώς είναι έγκυος και σε λίγους μήνες θα γίνει μανούλα για δεύτερη φορά. Η παρουσιάστρια διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της και ανυπομονεί να φέρει στον κόσμο το αδελφάκι του πρώτου της παιδιού, Σάββα, ο οποίος έγινε ενός έτους στις 25 Μαρτίου. Αυτή τη φορά, η όμορφη Δούκισσα θα φέρει στον κόσμο ένα κοριτσάκι, το οποίο θα ολοκληρώσει την ευτυχία της με τον σύζυγό της, Δημήτρη Θεοδωρίδη.

Κι ενώ η ίδια απέχει από τα τηλεοπτικά δρώμενα, φροντίζει να κρατά “ζωντανή” τη σχέση της με τους θαυμαστές της, μέσα από τα social media. Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ειδικά, μοιράζεται καθημερινά στιγμές από τη ζωή της. Έτσι, λοιπόν, το πρωί της Πέμπτης, η Δούκισσα είπε “καλημέρα” στους followers της δημοσιεύοντας στα stories της μια φωτογραφία που έβγαλε το υγιεινό πρωινό που απόλαυσε, λίγο αφότου ξύπνησε.

Αποξηραμένα φρούτα και δημητριακά περιλαμβάνει το μπολ που απολαμβάνει κάθε η ξανθιά παρουσιάστρια, προκειμένου να διατηρεί τη σιλουέτα της ακόμα και την περίοδο της δεύτερης εγκυμοσύνης της. Άλλωστε, μπορεί άνετα να χαρακτηριστεί ως… fit μαμά!

Read More

And More