Δούκισσα Νομικού: Δέχεται “επίθεση” από τα παιχνίδια του μικρού Σάββα! Video

Πριν ένα μήνα περίπου, η Δούκισσα Νομικού έφερε στον κόσμο τον γιο της και από εκείνη την μέρα απολαμβάνει  την χαρά της μητρότητας! Η γλυκιά παρουσιάστρια ανυπομονούσε να γνωρίσει τον μικρό Σάββα και η ζωή της άλλαξε σε τεράστιο βαθμό, από την μέρα που έφερε στο σπίτι τον μικρό της πρίγκιπα. Η ευτυχισμένη μανούλα αφιερώνει όλο την τον χρόνο στο μωράκι της, το οποίο φυσικά έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον όλης της οικογένειάς!

Μάλιστα, πριν μερικές μέρες, η οικογένεια Θεοδωρίδη έκανε και την πρώτη της απόδραση στη Μύκονο, όπου απόλαυσε τον ήλιο και τη θάλασσα. Όμως τις τελευταίες μέρες η Δούκισσα και ο Δημήτρης επέστρεψαν στο σπίτι τους στην Αθήνα και συνεχίζουν να βιώνουν μοναδικές στιγμές, μεγαλώνοντας τον μικρό Σάββα. Η όμορφη παρουσιάστρια μοιράστηκε, μάλιστα, ένα απολαυστικό στιγμιότυπο στα social media, δείχνοντάς μας πόσο όμορφα περνάει στο σπίτι!

Η Δούκισσα δέχτηκε μια μίνι “επίθεση” από όλα τα λούτρινα αρκουδάκια του γιου της, με την ευτυχία στο πρόσωπό της να είναι κάτι παραπάνω από εμφανής!

Δες το βίντεο:

https://www.instagram.com/p/BiWvVgwFuOt/?taken-by=dutchesss_

Read More

And More