Δούκισσα Νομικού – Δημήτρης Θεοδωρίδης: Είναι ξετρελαμένοι ο ένας για τον άλλον! [pics]

Ένα μήνα πριν και τρία χρόνια μετά την πρώτη τους γνωριμία, ο Δημήτρης Θεοδωρίδης και η Δούκισσα Νομικού έζησαν την πιο ωραία στιγμή της σχέσης τους. Παντρεύτηκαν! Ο γάμος τους έγινε στη Μύκονο, στο νησί που γεννήθηκε ο έρωτάς τους και που συνεχίζουν να επισκέπτονται σε κάθε ευκαιρία. Η όμορφη παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 και ο νεαρός επιχειρηματίας που διατηρεί εξοχική κατοικία στον Άγιο Στέφανο της Μυκόνου, δείχνουν πιο ευτυχισμένοι από ποτέ.

Και μπορεί η Δούκισσα Νομικού να μην έχει τελειώσει τις τηλεοπτικές της υποχρεώσεις, αφού την ερχόμενη Παρασκευή θα δούμε και τον τελικό του “So you think you can dance”, αλλά μετά από κάθε live πετά όσο πιο σύντομα μπορεί για το αγαπημένο της νησί. Εκεί απολαμβάνει όμορφες στιγμές με τις διάσημες φίλες της, αλλά αυτό που την γεμίζει πιο πολύ απ’ όλα είναι οι στιγμές με τον σύζυγό της.

Ο ένας δεν χορταίνει τον άλλον και σε κάθε τους εμφάνιση, φαίνεται πόσο ερωτευμένοι κι ευτυχισμένοι είναι. Δες φωτογραφίες από ακόμη μια ξέγνοιαστη μέρα τους στην παραλία.

Read More

And More