Δούκισσα Νομικού – Δημήτρης Θεοδωρίδης: Ερωτευμένοι στη Μύκονο εν αναμονή… του πελαργού [pics]

Η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης ζουν έναν μεγάλο έρωτα! Το όμορφο ζευγάρι παντρεύτηκε τον Ιούνιο του 2017 στο αγαπημένο του νησί, τη Μύκονο, σε μια τελετή που ήταν βγαλμένη από παραμύθι. Εννέα μήνες μετά έγιναν γονείς για πρώτη φορά φέρνοντας στη ζωή ένα αγοράκι, τον Σάββα που είναι πια ενός έτους. Η ξανθιά παρουσιάστρια και ο γοητευτικός σύζυγός της περιμένουν με ανυπομονησία το δεύτερο παιδί τους και δεν σταματούν να χαμογελούν.

Μπορεί η Δούκισσα να είναι 5,5 μηνών, όμως διαθέτει μία άψογη σιλουέτα και απολαμβάνει κάθε στιγμή αυτής της γλυκιάς περιόδου. Το ζευγάρι πρόσφατα βρέθηκε στην Μύκονο και πέρασε μερικές ξέγνοιαστες στιγμές μακριά από την ρουτίνα της Αθήνας. Το νησί των Ανέμων αποτελεί το καταφύγιο τους και ταυτόχρονα τον επίγειο παράδεισό τους. Και οι δύο είναι λάτρεις του καλοκαιριού, συνεπώς περιμένουν πως και πως την έλευσή του.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε το ερωτευμένο ζευγάρι στους δρόμους του κοσμοπολίτικου νησιού με casual look. Η Δούκισσα μαγνήτισε τα βλέμματα όλων με τα καλογυμνασμένα πόδια της, καθώς το τζιν σορτάκι της τα άφηνε ακάλυπτα. Οι δυο τους φανερά ευδιάθετοι και χαμογελαστοί δεν δίστασαν να ποζάρουν χαμογελαστοί στο φακό.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More