Δούκισσα Νομικού – Δημήτρης Θεοδωρίδης: Φωτογραφίες από τα γενέθλια της κόρης τους

Ιδιαίτερο Σαββατοκύριακο για τη Δούκισσα Νομικού και τον Δημήτρη Θεοδωρίδη. Το ζευγάρι γιόρτασε τα γενέθλια της κορούλας του, Αναστασίας, η οποία έγινε 2 ετών!

Από το βράδυ του Σαββάτου μάλιστα η παρουσιάστρια ανέβασε στο instagram φωτογραφίες από τον στολισμό του σπιτιού της, εκεί όπου θα υποδεχόταν τους δικούς της ανθρώπους, αλλά και τους μικρούς φίλους της Αναστασίας.

Το σκηνικό έμοιαζε βγαλμένο από παραμύθι, μιας και στον στολισμό, αλλά και στην τριώροφη τούρτα το ροζ χρώμα κυριάρχησε. Στο τέλος της ημέρας, η Δούκισσα Νομικού ευχήθηκε και δημοσίως στην κόρη της, γράφοντας στο instagram:  “Xρόνια πολλά αγγελούδι μας. Το μωρό μας μεγάλωσε  Σε λατρεύουμε”.

«Αχ τα παιδιά μου είναι υπέροχα! Βάζεις τώρα μια μαμά “κουκουβάγια” να μιλήσει για τα καλύτερα παιδιά του κόσμου! Ο Σάββας είναι με τις μέρες του… Δηλαδή έχει πέσει και ένα σπρώξιμο στο μωρό. Αλλά αυτή η Αναστασία η γλυκούλα γελάει, του έχει τόση αδυναμία, του δίνει φιλάκια… Λιώνω! Όταν ήρθε στον κόσμο και η Αναστασία, ένιωσα τι θα πει οικογένεια. Το ένιωσα πιο πολύ με το δεύτερο παιδί», είχε δηλώσει σε συνέντευξή της η Δούκισσα Νομικού.

Read More

And More