Δούκισσα Νομικού – Δημήτρης Θεοδωρίδης: Φωτογραφίες από τις διακοπές με τα παιδιά τους στη Μύκονο

Στη Μύκονο βρέθηκαν πρόσφατα η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης, μαζί με τα παιδιά τους, Σάββα και Αναστασία.

Το ζευγάρι, που επισκέπτεται το νησί των Ανέμων κάθε χρόνο από το 2017, όπου παντρεύτηκαν, απόλαυσε τον ηλιόλουστο καιρό, τη θάλασσα και τη γαλήνη μακριά από το άγχος της πρωτεύουσας.

Η παρουσιάστρια του «Super MakeOver» στον ΣΚΑΪ και ο επιχειρηματίας ήταν ντυμένοι casual. Η Δούκισσα Νομικού επέλεξε denim σορτς, ροζ παλ φούτερ και πέδιλα και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης προτίμησε λευκό t-shirt και ασορτί βερμούδα.

Η Δούκισσα Νομικού δεν άφησε στιγμή από τα μάτια της τον 3χρονο Σάββα, ο οποίος είναι μία από τις δύο μεγάλες της αδυναμίες.

Δες τα στιγμιότυπα:

«Αχ τα παιδιά μου είναι υπέροχα. Βάζεις τώρα μια μαμά – κουκουβάγια να μιλήσει για τα καλύτερα παιδιά του κόσμου. Ο Σάββας είναι με τις μέρες του. Δηλαδή έχει πέσει και ένα σπρώξιμο στο μωρό. Αλλά αυτή η Αναστασία η γλυκούλα γελάει, του έχει τόση αδυναμία, του δίνει φιλάκια. Λιώνω… Όταν ήρθε στον κόσμο και η Αναστασία, ένιωσα τι θα πει οικογένεια. Το ένιωσα πιο πολύ με το δεύτερο παιδί. Δηλαδή τα έβλεπα και λέω είναι δικά μου;» είπε παραδεχτεί για τα παιδιά της σε εμφάνισή της στο Καλό Μεσημεράκι με τον Νίκο Μουτσινά.

πηγή φωτογραφιών: NDP Photo

Read More

And More