Δούκισσα Νομικού – Δημήτρης Θεοδωρίδης: Οι βόλτες τους στη Μύκονο λίγο πριν υποδεχθούν το δεύτερο παιδί τους! [pics]

Στην Μύκονο συνεχίζουν τις διακοπές τους η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης! Το ερωτευμένο ζευγάρι, που στις 10 Ιουνίου γιόρτασε δύο χρόνια γάμου, απολαμβάνει τις διακοπές του στο νησί των Ανέμων μαζί με τον ενάμισι ετών γιο του, τον Σάββα, αλλά και αγαπημένα πρόσωπα. Η ξανθιά παρουσιάστρια μπορεί να διανύει τον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της, όμως, ακόμα και τώρα, διαθέτει μία άψογη σιλουέτα.

Η γλυκιά μανούλα έχει πάρει ελάχιστα κιλά, αφού λατρεύει την υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή. Δεδομένου της εγκυμοσύνης της παρουσιάστριας, το ζευγάρι επέλεξε να περάσει όλους τους μήνες του καλοκαιριού στο κοσμοπολίτικο νησί και να μην ταξιδέψει προς κάποιον άλλο προορισμό. Τόσο η Δούκισσα Νομικού όσο και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης ανυπομονούν για τη στιγμή που θα κρατήσουν στην αγκαλιά τους το κοριτσάκι τους. Την ίδια ανυπομονησία έχει φυσικά και ο μικρός Σάββας.

Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε το όμορφο ζευγάρι στη Μύκονο λίγο πριν επισκεφτεί την αγαπημένη του παραλία. Μπορεί από την παρέα τους να έλειπε ο πρίγκιπάς τους, όμως οι δυο τους μερικές φορές προσπαθούν να περνούν χρόνο μαζί και να ζουν τον έρωτά τους. Η Δούκισσα Νομικού φορώντας ένα μαύρο μαγιό, γαλάζιο παρεό και γυαλιά ηλίου ξεχώρισε για ακόμα μια φορά με το στιλ της!

Δες φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More