Δούκισσα Νομικού – Δημήτρης Θεοδωρίδης: Ονειρεμένα Χριστούγεννα στο εξωτερικό!

Παντρεμένους και σε γλυκιά αναμονή για τον ερχομό του μωρού τους, τους βρήκαν αυτές οι γιορτές. Η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς σε λίγους μήνες και σίγουρα αυτα τα Χριστούγεννα έχουν μια μεγάλη δόση μαγείας. Η όμορφη παρουσιάστρια εδώ και καιρό μετούσε αντίστροφα και έχει μπει από νωρίς στο γιορτινό κλίμα. Μάλιστα μοιραζόταν μαζί μας όλες τις διαδικασίες της προετοιμασίας των Χριστουγέννων.

Η Δούκισσα Νομικού δεν παρέλειψε να μοιραστεί τόσο τα συναισθήματά της για τις γιορτές όσο και το χριστουγεννιάτικο δέντρο της. Η ευτυχία της μέλλουσας μανούλας είναι δεδομένη και απολαμβάνει κάθε στιγμή του έγγαμου βίου της και της νέας της ζωής που ξεκίνησε μετά τον γάμο της, το καλοκαίρι.

Αυτές τις μέρες όμως, φαίνεται πως τις περνά κάπου μακριά και ζει ονειρεμένα Χριστούγεννα στα λευκά. Μάλιστα μοιράστηκε μαζί μας μια φωτογραφία από χιονισμένη οροσειρά όσο ταξίδευε και πετούσε από πάνω. Στη συνέχεια μοιράστηκε ακόμη μια selfie της, έχοντας δίπλα της τον άντρα της ζωής της, δίνοντας τις ευχές της: “Xoxoxo! Καλά Χριστούγεννα σε όλους με αισιοδοξία, πολλά χαμόγελα και ΑΓΑΠΗ!”

Δες τις όμορφες φωτογραφίες

https://www.instagram.com/p/BdIgUH1lXoY/?taken-by=dutchesss_

Read More

And More