Δούκισσα Νομικού: Δημοσίευσε selfie με τον ενός έτους γιο της, Σάββα!

Η Δούκισσα Νομικού διανύει την πιο τρυφερή περίοδο της ζωής της, καθώς σε λίγους μήνες θα φέρει γίνει μανούλα για δεύτερη φορά. Η παρουσιάστρια διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της και ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της το αδελφάκι του πρώτου της παιδιού, Σάββα, ο οποίος έγινε ενός έτους στις 25 Μαρτίου. Αυτή τη φορά, η όμορφη Δούκισσα θα φέρει στον κόσμο ένα κοριτσάκι, το οποίο θα ολοκληρώσει την ευτυχία της με τον σύζυγό της, Δημήτρη Θεοδωρίδη.

Κι ενώ η ίδια απέχει από τα τηλεοπτικά δρώμενα, φροντίζει να κρατά «ζωντανή» τη σχέση της με τους θαυμαστές της, μέσα από τα social media. Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ειδικά, μοιράζεται καθημερινά στιγμές από τη ζωή της. Έτσι, το μεσημέρι της Κυριακής, δημοσίευε μια selfie που έβγαλε με τον μικρό Σάββα, έχοντας καλύψει το πρόσωπό τους με ένα μεγάλο κόκκινο μήλο. Η Δούκισσα προστατεύει την οικογένειά της από της έκθεση στη δημοσιότητα, γι’ αυτό και μέχρι σήμερα δεν έχει δει κανείς πώς είναι εμφανισιακά ο γιος της.

“Καλή Κυριακή μηλαράκια μου”, έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε, με τα likes και τα σχόλια να πέφτουν… βροχή.

Όπως θα διαπιστώσετε, η εγκυμοσύνη της πάει πολύ, αφού χωρίς ίχνος μακιγιάζ είναι πολύ όμορφη και λαμπερή.

Read More

And More