Δούκισσα Νομικού: Μία φωτογραφία προκάλεσε ερωτηματικά για το φύλο του μωρού που περιμένει!

Όπως έγινε γνωστό την Τρίτη, μέσα από τις σελίδες του περιοδικού HELLO!, η Δούκισσα Νομικού είναι έγκυος για δεύτερη φορά και πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Η οικογένεια της παρουσιάστριας με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη θα μεγαλώσει οσονούπω και το ζευγάρι ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά του ακόμα έναν καρπό του μεγάλου έρωτά του.

Η Δούκισσα διανύει τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της και τα παιδάκια θα έχουν μόλις ενάμισι χρόνο διαφορά. Μπορεί, η ίδια να μην έχει ακόμη επιβεβαιώσει τα χαρμόσυνα νέα, ωστόσο, το πρωί της Πέμπτης, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook  την πρώτη φωτογραφία της μετά την αποκάλυψη της δεύτερης εγκυμοσύνης.

Στο εν λόγω στιγμιότυπο, η όμορφη μανούλα ποζάρει μέσα στο αυτοκίνητό της με ελαφρύ μακιγιάζ και κάνοντας γκριμάτσα, ενώ φορώ έναν λευκό σκούφο, πάνω στον οποίο αναγράφεται η έκφραση “It girl”. Με αυτό τον τρόπο ευχήθηκε “Καλό Χειμώνα” στους διαδικτυακούς της φίλους, οι οποίοι έσπευσαν να την ρωτήσουν αν έτσι περνούσε έμμεσα κάποιο μήνυμα σχετικά με το φύλο του μωρού που περιμένει.

Εκείνη, μέχρι στιγμής, δεν έχει απαντήσει σε κάποιο σχετικό σχόλιο, παρά μόνο βλέπει τα likes να πέφτουν… βροχή.

Read More

And More