Η Δούκισσα Νομικού είναι η πιο super-fit μαμά: Χαλαρή βόλτα με sport look [pics]

Η Δούκισσα Νομικού έχει κάθε λόγο να αισθάνεται τυχερή και ευλογημένη, καθώς τα τελευταία χρόνια οι χαρές στην προσωπική της ζωή διαδέχονται η μία την άλλη. Από την μία πλευρά η γνωριμία με τον σύζυγό της, Δημήτρη Θεοδωρίδη, και ο παραμυθένιος γάμος τους στην Μύκονο και από την άλλη ο ερχομός του πρώτου παιδιού τους πέρυσι τον Μάρτιο και η δεύτερη εγκυμοσύνη έχουν πλημμυρίσει με απέραντη ευτυχία την ζωή της ξανθιάς παρουσιάστριας.

Από την στιγμή που η Δούκισσα έμαθε για την εγκυμοσύνη της στον ενός έτους Σάββα αποφάσισε να αφοσιωθεί στην μητρότητα και να βάλει τα υπόλοιπα πράγματα που την απασχολούσαν στην καθημερινότητά της σε δεύτερη μοίρα. Αυτήν την περίοδο, η οικογένεια Θεοδωρίδη απολαμβάνει τις στιγμές με πρίγκιπά της και περιμένει πως και πως να υποδεχθεί σε λίγους μήνες το δεύτερο μωρό της, το οποίο θα είναι κοριτσάκι.

Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε την εντυπωσιακή παρουσιάστρια να απολαμβάνει τη βόλτα της με sport look σε γνωστό σημείο της πόλης. Η Δούκισσα μπορεί να έχει μπει στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της, όμως, λόγω της ισορροπημένης διατροφής που ακολουθεί, έχει πάρει ελάχιστα κιλά γεγονός που αποδεικνύεται στις φωτογραφίες που θα δεις.

Δες τις φωτογραφίες:

Η εγκυμοσύνη της πάει πολύ! Τι λες;

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More