Δούκισσα Νομικού: Επέστρεψε στη δουλειά, έξι μήνες μετά τη γέννηση του γιου της!

Μπορεί κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης της και τους πρώτους μήνες μετά τον ερχομό του γιου της να έμεινε εκτός δουλειάς, τώρα όμως η Δούκισσα Νομικού ετοιμάζεται για το comeback της. Η γνωστή παρουσιάστρια επέλεξε για ένα διάστημα να απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας, ώστε να βιώσει με τα αγαπημένα της πρόσωπα τις όμορφες στιγμές της εγκυμοσύνης και τους πρώτους έξι μήνες του γιου της Σάββα, τώρα όμως είναι έτοιμη να επιστρέψει.

Με ανανεωμένο look και extra μακριά μαλλιά, η Δούκισσα Νομικού ετοιμάζεται για τη νέα καμπάνια γνωστής εταιρείας καλλυντικών και ανέβασε τις πρώτες φωτογραφίες στα social media.  Η ίδια μάλιστα δηλώνει πολύ χαρούμενη για την επιστροφή της στη δουλειά.

Η αλήθεια είναι πως η Δούκισσα Νομικού έχει μεγάλη αδυναμία στον μικρό Σάββα και θέλει να είναι συνεχώς μαζί του, αλλά τώρα σιγά σιγά επιστρέφει στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και αναγκάζεται να τον αποχωριστεί για πολύ λίγο μιας και η ίδια προσπαθεί να διαμορφώνει το πρόγραμμά της, ώστε να περνά όσο περισσότερο χρόνο μπορεί με τον σύζυγο και τον γιο της!

 

Read More

And More