Δούκισσα Νομικού: Επίσκεψη στο πιο μαγικό μέρος του Λονδίνου με τον μικρό Σάββα! [pics]

Ένας μήνας σχεδόν απομένει για την πιο μαγική ημέρα του χρόνου και σχεδόν όλοι έχουμε μπει σε χριστουγεννιάτικο πνεύμα! Η Δούκισσα Νομικού ξεκίνησε ήδη τις χριστουγεννιάτικες αποδράσεις και ταξίδεψε για δεύτερη φορά φέτος στο Λονδίνο. Φυσικά μαζί της βρίσκονται και ο σύζυγός της Δημήτρης Θεοδωρίδης και ο οκτώ μηνών γιος τους, Σάββας. Ο μικρός της πρίγκιπας είναι η απόλυτη προτεραιότητα της όμορφης παρουσιάστριας και πλέον δεν πρόκειται να κάνει κανένα ταξίδι χωρίς εκείνον στην αγκαλιά της.

Αυτές τις ημέρες, η βρετανική πρωτεύουσα έχει στολιστεί κατάλληλα για τα Χριστούγεννα και είναι πιο εντυπωσιακή από όλες τις εποχές του χρόνου. Η Δούκισσα δεν γινόταν να μην επισκεφτεί και την Winter Wonderland, ένα από τα πιο μαγικά μέρη του Λονδίνου. Πρόκειται για ένα τεράστιο θεματικό πάρκο στο Hyde Park, με κάθε είδους δραστηριότητες τόσο για μεγάλα όσο και για μικρά παιδιά.

Η όμορφη παρουσιάστρια και μοντέλο απόλαυσε μοναδικές στιγμές με την οικογένειά της, ενώ από την μέρα που βρέθηκε στην Μεγάλη Βρετανία δεν σταματά να μοιράζεται στιγμιότυπα στα social media από τα μοναδικά μέρη που επισκέπτεται.

Read More

And More