Δούκισσα Νομικού: Έτσι περνάει τα Σαββατοκύριακα μαζί με τα παιδιά της [pic]

Τα τελευταία δύο χρόνια η Δούκισσα Νομικού έχει επαναπροσδιορίσει τα δεδομένα στη ζωή της και έχει κατασταλάξει στα πράγματα που την κάνουν χαρούμενη. Ποια είναι αυτά; Μα φυσικά ο σύζυγός της, Δημήτρης Θεοδωρίδης και τα δύο παιδιά τους, ο Σάββας και η Αναστασία, οι οποίοι έχουν μεταξύ τους μόλις ενάμισι χρόνο διαφορά.

Η γνωστή παρουσιάστρια είναι μια περήφανη μαμά που χαίρεται να βλέπει τα παιδιά της να μεγαλώνουν και να αποκτούν τη δική τους προσωπικότητα. Αυτός είναι και ο λόγος που έχει επιλέξει να θέσει σε απόλυτη προτεραιότητα την οικογένειά της και να βρίσκεται δίπλα στα παιδιά της κάθε ημέρα που περνά.

Μπορεί αυτή την περίοδο οι υποχρεώσεις της Δούκισσας Νομικού να έχουν αυξηθεί, αφού ξεκίνησε κάτι καινούργιο στην επαγγελματική της ζωή, δημιουργώντας με όρεξη και μεράκι τη δική της συλλογή με κοσμήματα, όμως φροντίζει πάντα να βρίσκει χρόνο για τα δύο παιδιά της.

Τα Σαββατοκύριακα για παράδειγμα είναι αφιερωμένα σε εκείνα και φυσικά τα περνάνε με πολύ παιχνίδι. Το πρωί του Σαββάτου η ξανθιά παρουσιάστρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από τα παιχνίδια τους, δείχνοντάς μας πως της αρέσει να ξεκινάει τη μέρα της.

Δες τη φωτογραφία:

Η Δούκισσα Νομικού είναι χαζομαμά!

Read More

And More