Δούκισσα Νομικού: Έχει μεγάλη αδυναμία στον κούκλο αδερφό της! Η φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram

Δούκισσα Νομικού: Έχει μεγάλη αδυναμία στον κούκλο αδερφό της! Η φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram | tlife.gr

«Του έχω αδυναμία. Αυτό είναι ξεκάθαρο. Πάντα είχαμε ένα ιδιαίτερο δέσιμο με τον αδερφό μου, τον Νικήτα. Δεν μπορώ να σκεφτώ τη ζωή μου χωρίς εκείνον. Μου χάρισε τα πιο ωραία παιδικά χρόνια, τις πιο όμορφες αναμνήσεις και τώρα μοιραζόμαστε πανέμορφες καθημερινές στιγμές, ενόψει καλοκαιριού, καταλαβαίνεις;

Ανυπομονώ λοιπόν να ανοίξει λίγο ο καιρός -επιτέλους- και να πάμε ξανά μια βόλτα στη θάλασσα, με ένα παγωτό στο χέρι. Να λέμε ο ένας στον άλλον τα μυστικά μας, να θυμηθούμε αστείες μας στιγμές και να ονειρευτούμε αυτές που θα έρθουν!» είχε δηλώσει πριν τρία χρόνια η Δούκισσα Νομικού μέσα από το blog της για τον πολυαγαπημένο της αδερφό.

Τα δύο αδέρφια είναι πολύ δεμένα μεταξύ τους και παρά το γεγονός ότι έχουν μεγαλώσει και έχουν αποκτήσει μια νέα καθημερινότητα, εξακολουθούν να επικοινωνούν συνέχεια και να συναντιούνται σε καθημερινή βάση. Πριν μερικές ώρες, η Δούκισσα Νομικού δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram μια φωτογραφία του γοητευτικού αδερφού της σχολιάζοντας: «Είσαι ο καλύτερος αδερφός».

Δες τη φωτογραφία:

Η Δούκισσα Νομικού έχει μεγάλη αδυναμία στον αδερφό της!

READ more