Δούκισσα Νομικού: Το ευχαριστώ στον άντρα της και η τρυφερή φωτογραφία του μπέμπη με τον μπαμπά του!

Την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram έκανε σήμερα η Δούκισσα Νομικού μετά τη γέννηση του γιου της! Η όμορφη παρουσιάστρια που βγήκε πριν λίγες μέρες από το μαιευτήριο ζει τις μοναδικές μέρες που το μωρό είναι στο σπίτι. Ευτυχισμένη όσο ποτέ η Δούκισσα μοιράστηκε μαζί μας την πιο τρυφερή φωτογραφία με το χέρι του συζύγου της να πιάνει το χεράκι του νεογέννητου μπέμπη στο μαιευτήριο.

Η όμορφη παρουσιάστρια, μίλησε για το φυσιολογικό τοκετό που έκανε και ευχαρίστησε τον άντρα της Δημήτρη Θεοδωρίδη που δεν έφυγε στιγμή από δίπλα της αλλά και τον γιατρό της! Διάβασε όσα έγραψε:

“Κ όμως, δεν είναι ψέμα! Οι δυο άντρες της ζωής μου! Πριν μια εβδομάδα ξαναγεννήθηκα μαζί με τον γιο μου! Ευχαριστώ τον άντρα μου που ήταν και είναι συνεχώς δίπλα μου, τον γιατρό μου, Πέτρο Νικολαΐδη, ο οποίος ως υπέρμαχος του φυσιολογικού τοκετού, με βοήθησε να έχω έναν υπέροχο, φυσιολογικό και φυσικό τοκετό, γρήγορα και ανώδυνα, την μαία μου Λαμπρινή Παλληκαρά που μου έμαθε να μην φοβάμαι τίποτα, όλο το προσωπικό του ΙΑΣΩ για την άψογη φροντίδα και φυσικά όλους εσάς για την αγάπη και την ενέργεια σας ”

https://www.instagram.com/p/BhCGT5vFRwM/?taken-by=dutchesss_

Read More

And More