Δούκισσα Νομικού: Φόρεσε αθλητικά και έτρεξε για καλό σκοπό στον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης της!

Η Δούκισσα Νομικού έχει αποδείξει πολλάκις πως πάντα βρίσκεται κοντά στα παιδιά ιδίως όταν εκείνα την έχουν ανάγκη. Το “Μαζί για το Παιδί” είναι μία Ένωση μη-κερδοσκοπικών σωματείων και ιδρυμάτων, που εργάζονται από το 1996 για την ευημερία παιδιών και οικογενειών που αντιμετωπίζουν διάφορα σημαντικά προβλήματα. Με αφορμή λοιπόν τον φιλανθρωπικό μαραθώνιο που διοργάνωσαν σήμερα, η Δούκισσα φόρεσε τα αθλητικά της και έδωσε το παρών θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να στηρίξει την ένωση.

Η εκδήλωση ξεκίνησε λίγο μετά τις 19.00 και πλήθος κόσμου έδωσε το παρών. Η ίδια μπορεί να μην έτρεξε αλλά να κινήθηκε με αργούς ρυθμούς λόγω της εγκυμοσύνης της, όμως μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορα στιγμιότυπα από το απόγευμά της. Εκεί συνάντησε και τον ηθοποιό και παρουσιαστή Γιώργο Καπουτζίδη, ο οποίος με τη σειρά του στηρίζει χρόνια το “Μαζί για το Παιδί”.

Δες τις φωτογραφίες:

Η Δούκισσα Νομικού συνάντησε τον Γιώργο Καπουτζίδη

“Τα καταφέραμε! Η αγάπη μας ενώνει! Πάνω από 12.000 άνθρωποι ενώνουμε τις δυνάμεις μας για το καλό των παιδιών στον μεγαλύτερο Φιλανθρωπικό Αγώνα”, ήταν το μήνυμά της μετά το τέλος του αγώνα.

Read More