Δούκισσα Νομικού: Φωτογραφίζεται ντυμένη στα λευκά λίγες ημέρες πριν γεννήσει! [pic,video]

Η Δούκισσα Νομικού έχει μπει στην τελική ευθεία για να υποδεχθεί την κόρη της, το δεύτερο μωρό της, που θα επισφραγίσει με τον καλύτερο τρόπο τον γάμο της με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη. Η γνωστή παρουσιάστρια μετά από ένα μεγάλο διάστημα διακοπών που έκανε μαζί με την οικογένειά της στη Μύκονο, επέστρεψε στην πρωτεύουσα και ξεκίνησε τις ετοιμασίες για το δωμάτιο της πριγκίπισσάς της.

Το απόγευμα της Τρίτης, η Δούκισσα Νομικού κάλεσε στο σπίτι της τον αγαπημένο της φίλο και κομμωτή, Παντελή Τουτουντζή, και την γνωστή φωτογράφο, Ολυμπία Κρασαγάκη, προκειμένου να κάνουν φωτογράφηση λίγες ημέρες πριν γίνει μανούλα για δεύτερη φορά! Η Δούκισσα Νομικού, που διανύει τον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της, θέλησε να απαθανατίσει αυτό το ευχάριστο γεγονός, όπως ακριβώς είχε κάνει και στην πρώτη εγκυμοσύνη της, γεγονός που είχε αποκαλύψει ξανά μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

“Να λοιπόν που ήρθε η στιγμή να απαθανατίσουμε και αυτή την ολοστρόγγυλη κοιλίτσα για να γεμίσω (και άλλα) καδράκια όλο το σπίτι. Φυσικά ο Σάββας έβγαλε αρκετές φωτογραφίες με…την αδερφούλα του”, έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα των φωτογραφιών που δημοσίευσε.

H παρουσιάστρια φορώντας λευκό πουκάμισο, μαύρο ελαστικό σορτσάκι, έχοντας τα μαλλιά της κυματιστά και μακιγιάζ σε γήινες αποχρώσεις πόζαρε χαμογελαστή και ευδιάθετη στο φακό.

Δες τα στιγμιότυπα:

Η Δούκισσα Νομικού περιμένει πως και πως τον ερχομό της κόρη του!

Read More

And More