Δούκισσα Νομικού: Για πρώτη φορά είδαμε την φουσκωμένη κοιλίτσα της! [pics]

Με πολύ μεγάλη και ιδιαίτερη επιτυχία στέφθηκε το φιλανθρωπικό γεύμα που διοργάνωσε το Κέντρο Ειδικών Ατόμων η «Χαρά» με σκοπό την ενίσχυσή του. Οι φίλοι και οι φίλες που στηρίζουν τις προσπάθειες του ιδρύματος βρέθηκαν συνδαιτυμόνες στο ξεχωριστό αυτό γεύμα, σ’ έναν πολύ όμορφο κήπο, στην Γλυφάδα.

Οι αγαπημένοι φίλοι, αυτή τη φορά, προσφέρθηκαν για τη ενίσχυση της νέας πτέρυγας, η δημιουργία της οποίας βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη στο Κέντρο Ειδικών Ατόμων η «Χαρά». Με την ολοκλήρωσή της, θα δοθεί η δυνατότητα υποδοχής και φροντίδας για επιπλέον 32 άτομα στηρίζοντας έμπρακτα ακόμη περισσότερες οικογένειες που βρίσκονται σε ανάγκη.

Οι εκλεκτοί καλεσμένοι απήλαυσαν την πανδαισία γεύσεων δια χειρός Χριστόφορου Πέσκια υπό τα ακούσματα της ξεχωριστής μουσικής που κυριαρχούσε στο χώρο, ενώ πόζαραν στον φωτογραφικό φακό, χαρίζοντάς του το πιο λαμπερό χαμόγελό τους.

Μεταξύ άλλων, το “παρών” έδωσε και η Δούκισσα Νομικού, η οποία είναι πολύ ευαισθητοποιημένη σε κοινωνικά θέματα και πάντα δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη. Φορώντας ένα mini πλεκτό φόρεμα σε navy blue απόχρωση και με ελαφρύ μακιγιάζ φωτογραφήθηκε μαζί με την Αταλάντη Μαρτίνου και για πρώτη φορά, κατά τη διάρκεια της δεύτερης εγκυμοσύνης της, είδαμε την φουσκωμένη κοιλίτσα της, την οποία και κρατούσε τρυφερά.

Αξίζει να σημειωθεί πώς κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, όσοι ήθελαν, είχαν τη δυνατότητα να προμηθευτούν, κατόπιν αγοράς, ξεχωριστές δημιουργίες Ελλήνων σχεδιαστών, τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά για την δική τους προσφορά.

Read More

And More