Δούκισσα Νομικού για τον γάμο της με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη: «Με πιάνουν τα υπαρξιακά μου»

Για την επαγγελματική αλλά και προσωπική ζωή, μίλησε η Δούκισσα Νομικού καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην μητρότητα, αλλά και στις σχέσεις της με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη μετά τον γάμο τους.

«Ξαπλώνουμε από νωρίς τα βράδια 9μιση με 10. Δεν μου έχει πει καμιά φορά να βγει έξω με φίλους, αλλά και να μου το πει, από εμένα είναι ελεύθερος αν θέλει. Δεν θέλει να βγαίνει. Το μεσημέρι ίσως βγει, το βράδυ όχι. Εγώ μπορεί και να έχω βγει για ένα φαγητό με τις φίλες μου στα 8 χρόνια που είμαστε μαζί», ανέφερε για τις στιγμές με τον σύζυγό της.

Δούκισσα Νομικού – Δημήτρης Θεοδωρίδης: 8 χρόνια μαζί!

«Είμαστε 8 χρόνια μαζί, περνάνε γρήγορα, και με πιάνουν τα υπαρξιακά μου. Σκέφτομαι να είμαστε χαρούμενοι, να κάνουμε νέα πράγματα, να μην ασχολούμαστε με μικροπράγματα. Να γελάμε δυνατά και να μην μας νοιάζει τίποτα. Υπάρχει και η καθημερινότητα στην οποία πλέον παίρνουμε ανάσες ως ζευγάρι από τα παιδιά μας», δήλωσε η Δούκισσα Νομικού.

Η Δούκισσα Νομικού μαμά

Σε άλλο μέρος της συνέντευξης η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην μητρότητα αλλά και τις αλλαγές στο σώμα της μετά τις δυο γέννες.

«Τώρα είμαι μαμά, με περισσότερες ευθύνες. Το σώμα μου έγινε καλύτερο με το που γέννησα την Αναστασία. Δεν ξέρω πώς έγινε αυτό. Μήπως είναι οι ορμόνες του κοριτσιού που μέσα μου άλλαξαν τις δικές μου ορμόνες; Δεν ξέρω τι έγινε, πάντως άλλαξε ο μεταβολισμός και έγινα όπως τότε που πήγαινα σχολείο. Δηλαδή ήμουν αδύνατη χωρίς προσπάθεια», είπε η Δούκισσα Νομικού.

Ενώ πρόσθεσε για την περίοδο της πρώτης γέννας: «Με τον Σάββα είχα θηλάσει αρκετό διάστημα, ήμουν δυο κιλά παραπάνω από τα φυσιολογικά μου. Γενικά δεν είχα αγχωθεί ποτέ με την ζυγαριά. Την έζησα την περίοδο της εγκυμοσύνης μου. Ήμουν χαρούμενη και δεν με ένοιαζε το θέμα με το σώμα μου», ανέφερε η Δούκισσα Νομικού καλεσμένη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στο The 2night Show.

Read More

And More