Δούκισσα Νομικού: Η αποκάλυψη για την παιδική της ηλικία και το λαχταριστό φαγητό που της ετοίμασε η μαμά της! [pics]

Στο πατρικό της βρέθηκε για ακόμη μια φορά η Δούκισσα Νομικού, με σκοπό να δει τους αγαπημένους της γονείς. Η πανέμορφη παρουσιάστρια έμεινε δύο μήνες σε καραντίνα, μακριά από τους φίλους της και τα αγαπημένα της πρόσωπα. Και μπορεί να περνούσε πολύ όμορφα με τον άντρα της και τα δυο τους παιδιά, ωστόσο αυτό που της έλειπε περισσότερο δεν ήταν άλλο από τη μητέρα της και τον πατέρα της.

Σήμερα, μάλιστα, που πήγε στο σπίτι των γονιών της, η Δούκισσα Νομικού έκανε μια αποκάλυψη για την παιδική της ηλικία. Η αγαπημένη παρουσιάστρια, όταν ήταν μικρή και πιο συγκεκριμένα στην ηλικία του γιου της, Σάββα είχε φυτέψει ένα δέντρο στον κήπο. Το μεσημέρι της Πέμπτης, η Δούκισσα πόζαρε γεμάτο χαρά δίπλα στο πανύψηλο σήμερα δέντρο, γράφοντας στα social media: “Αυτό το δέντρο ήταν το πρώτο που είχα φυτέψει όταν ήμουν στην ηλικία του Σάββα! Και δες πόσο ψήλωσε! Το αγαπώ”.

Φυσικά, η μανούλα της δεν την άφησε έτσι και της ετοίμασε λαχταριστά γεμιστά, που τόσο λατρεύει! Η Δούκισσα ανέβασε το στιγμιότυπο στα Instagram Stories της και… της έτρεχαν τα σάλια!

Read More

And More