Δούκισσα Νομικού: Η εξομολόγηση για την κόρη που έρχεται και τα τρυφερά λόγια για τον Δημήτρη Θεοδωρίδη!

Δούκισσα Νομικού: Η εξομολόγηση για την κόρη που έρχεται και τα τρυφερά λόγια για τον Δημήτρη Θεοδωρίδη! | tlife.gr

Στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της μπήκε η Δούκισσα Νομικού και πλέει σε πελάγη ευτυχίας, μιας και θα νιώσει για δεύτερη φορά το θαύμα της μητρότητας. «Ναι, ναι μπαίνουμε στην τελική ευθεία και είμαστε πολύ χαρούμενοι. Ο πελαργός έρχεται!», δήλωσε η παρουσιάστρια στην Real Life. «Ανυπομονούμε, πρώτα ο Θεός, να γνωρίσουμε και να αγκαλιάσουμε την κόρη μας που έρχεται στη ζωή για να ολοκληρώσει την ευτυχία μας», επεσήμανε η ίδια.

Έχουν αποφασίσει άραγε τι όνομα θα της δώσουν; «Όχι ακόμα! Το όνομα θα το αποφασίσουμε όταν με το καλό γεννηθεί η μικρή. Θα προέρχεται, όμως, από μέλος της οικογένειάς μας. Είμαστε παραδοσιακοί».

Όσο ανυπόμονη είναι η Δούκισσα για την κόρη, που αναμένεται να υποδεχτεί σε λίγες ημέρες, άλλο τόσο είναι και ο σύζυγός της, Δημήτρης Θεοδωρίδης, ο οποίος, αν και λατρεύει τον γιο του, Σάββα, προσδοκούσε κάποια στιγμή να αποκτήσουν και ένα κορίτσια. «Ο Δημήτρης είναι τόσο τρυφερός και γλυκός. Είναι μοναδικό και ξεχωριστό πλάσμα. Συμπληρώνουμε ο ένας τον άλλο σε απίστευτο βαθμό. Θαυμάζω τα πάντα πάνω του: την αισιοδοξία του, το μυαλό του, το χαμόγελό του, τον τρόπο που με φροντίζει, με αγαπά, τον τρόπο που αγαπάει τον Σάββα μας. Είναι εξαιρετικός πατέρας», είχε δηλώσει για εκείνον η γυναίκα της ζωής του.

Όσο για τα επαγγελματικά σχέδιά της; «Αυτή τη στιγμή το μόνο που υπάρχει στις σκέψεις μου είναι ο ερχομός της μικρής μου. Η απόλυτη προτεραιότητά μου είναι και θα είναι πάντα η οικογένειά μου», ξεκαθαρίζει κατηγορηματικά.

READ more