Δούκισσα Νομικού: Η εντυπωσιακή θέα που της έκλεψε την καρδιά [pic]

Η Δούκισσα Νομικού πέρα από την μεγάλη αγάπη που έχει στην οικογένειά της λατρεύει και τις ομορφιές της φύσης. Η γλυκιά μανούλα μπορεί να έχει στρέψει όλη της την προσοχή στην μοναχογιό της, Σάββα, όμως έχει ιδιαίτερη αδυναμία και στη δουλειά της. Βέβαια, δεδομένου ότι αυτό το διάστημα έχει περισσότερο ελεύθερο χρόνο, αφού οι επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν είναι πολλές, επιλέγει να κάνει πράγματα που την κάνουν χαρούμενη.

Η όμορφη Δούκισσα αγαπά τη φύση και αυτός είναι και ο λόγος που φροντίζει να απολαμβάνει τα ωραία τοπία, σε όποια εποχή και αν βρισκόμαστε. Τα καλοκαίρια βρίσκεται στο νησί των Ανέμων, όπου ο σύζυγός της, Δημήτρης Θεοδωρίδης δραστηριοποιείται επαγγελματικά και μοιράζεται καθημερινά με τους διαδικτυακούς της φίλους τα ηλιοβασιλέματα αλλά και το απέραντο μπλε που απολαμβάνει.

Το απόγευμα της Τρίτης, το γνωστό μοντέλο ανέβασε στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το χειμωνιάτικο ηλιοβασίλεμα που της έκλεψε την καρδιά. Δηλώνοντας “sunset lover”, μας δείχνει την εντυπωσιακή θέα που αντικρίζει.

Δες τη φωτογραφία: 

Read More

And More