Δούκισσα Νομικού: Η επιθυμία για να μεγαλώσει την οικογένειά της με τον σύζυγό της Δημήτρη Θεοδωρίδη!

Μπορεί η Δούκισσα Νομικού να έχει αφιερωθεί εξ ολοκλήρου στην ανατροφή του μικρού Σάββα, ωστόσο δεν κρύβει πλέον την επιθυμία της να μεγαλώσει την οικογένειά της με τον σύζυγό της, Δημήτρη Θεοδωρίδη. Εδώ και δέκα μήνες, η όμορφη παρουσιάστρια και μοντέλο ζει πρωτόγνωρες και ξεχωριστές στιγμές με τον γιο της, καθώς από την ημέρα που ήρθε στη ζωή ο πρίγκιπάς της είδε τη ζωή της να αλλάζει προς το καλύτερο. Μάλιστα, η Δούκισσα είναι τόσο ευτυχισμένη σε προσωπικό επίπεδο που δε κρύβει την επιθυμία της να αποκτήσει σύντομα και δεύτερο παιδί.

Όπως διαβάζουμε στην Real News, όταν μία διαδικτυακή φίλη της παρουσιάστριας την ρώτησε ευθέως στα social media αν θα ήθελε να αποκτήσει δεύτερο παιδί, εκείνη απάντησε με ενθουσιασμό “Πολύ, μακάρι”! Άλλωστε, ο Δημήτρης είναι ο έρωτας της ζωής της και ο κατάλληλος άντρας για εκείνη να δημιουργήσει την οικογένεια που πάντα επιθυμούσε.

Το πανέμορφο μοντέλο προσαρμόζει έτσι το πρόγραμμα και τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις ώστε να αφιερώνει τον περισσότερο χρόνο της ημέρας της στον μικρό Σάββα. Μάλιστα, όσον αφορά τη βάφτιση του μονάκριβου γιου τους, η Δούκισσα και ο Θοδωρής έχουν αποφασίσει να βαφτίσουν τον γιο τους το ερχόμενο καλοκαίρι, χωρίς ακόμα να έχουν καταλήξει στο πού και πότε ακριβώς θα γίνει το μυστήριο – αν και επικρατέστερη είναι η αγαπημένη τους, Μύκονος.

Read More

And More