Δούκισσα Νομικού: Η ερωτική εξομολόγηση στον άντρα της και η αποκάλυψη για το μωρό τους!

Μπορεί όλοι να γνωρίζουμε καιρό ότι η Δούκισσα Νομικού είναι έγκυος και περιμένει να κρατήσει στην αγκαλιά της τον καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της Δημήτρη Θεοδωρίδη, αλλά σήμερα στην ονομαστική του γιορτή επέλεξε να μιλήσει για πρώτη φορά για την εγκυμοσύνη της!

Η όμορφη παρουσιάστρια που τη φετινή σεζόν δεν θα τη δούμε στην τηλεόραση, έκανε μέσα από το προσωπικό της blog Dutchess Daily ερωτική εξομολόγηση στον άντρα της που σήμερα γιορτάζει με τον πιο όμορφο και γλυκό τρόπο αλλά μίλησε και για το μωράκι τους!

“Στη γιορτή του άντρα μου, του άντρα που ερωτεύομαι και παθιάζομαι μαζί του και θαυμάζω κάθε μέρα όλο και πιο πολύ. «Μα υπάρχει πιο πολύ;», αναρωτιέμαι. Κι όμως, υπάρχει.
Ναι, πολύς έρωτας. Βλέπεις, την πρώτη φορά που τον κοίταξα και μου χαμογέλασε, φτερούγισε η καρδιά μου. Κατάλαβα πως αυτός είναι ο άντρας της ζωής μου. Μηδένισα το κοντέρ. Η ζωή μου άρχισε ξανά από την αρχή. Τώρα, κάθε φορά που μου χαμογελάει φτερουγίζουν δύο καρδιές μέσα μου… Η δική μου και του μωρού μας.
Ναι, η οικογένειά μας θα μεγαλώσει. Και ανυπομονούμε πολύ γι’ αυτό!
Χρόνια πολλά στον πιο υπέροχο άνθρωπο που έχω γνωρίσει. Σε εσένα που μου έχεις χαρίσει το πολυτιμότερο δώρο! Σε λατρεύω”! έγραψε μεταξύ άλλων η Δούκισσα

Read More

And More