Δούκισσα Νομικού: Η φωτογραφία με τη γοητευτική γιαγιά της και οι δημόσιες ευχές

Η Δούκισσα Νομικού μπορεί εδώ και τέσσερα χρόνια να έχει δημιουργήσει τη δική της οικογένεια μαζί με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη με τον οποίο έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, ωστόσο και η ίδια προέρχεται από μία πολύ δεμένη και αγαπημένη οικογένεια.

Η παρουσιάστρια το 2018 έγινε για πρώτη φορά μανούλα, με τον ερχομό του γιου της, Σάββα και το 2019 έφερε στον κόσμο την κορούλα της, Αναστασία. Από εκείνη την ημέρα η Δούκισσα Νομικού ζει μοναδικές οικογενειακές στιγμές και πολλές φορές μάλιστα δεν διστάζει να της μοιραστεί και με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Αυτή τη φορά όμως, πρωταγωνίστριες στις νέες αναρτήσεις της Δούκισσας Νομικού, ήταν η μητέρα της, Ούρσουλα και η γιαγιά της Αλέκα.

Για τη μητέρα της η Δούκισσα Νομικού δημοσίευσε μία φωτογραφία της και τη συνόδευσε με ένα τρυφερό μήνυμα.

«Μαμά μου, Χρόνια σου πολλά! Σε ευχαριστώ που μας χαρίσατε μαζί με τον μπαμπά τα πιο ωραία παιδικά χρόνια, σε ευχαριστώ που το σπίτι μας πάντα μύριζε αγάπη και σπιτικό κέικ βανίλιας με σοκολάτα, σε ευχαριστώ πολύ που φύτεψες το πιο όμορφο λουλούδι έξω από το παιδικό μου δωμάτιο για να μου «χαμογελάει» κάθε φορά που άνοιγα το παράθυρο.

Σε ευχαριστώ που ερχόσουν στα διαλείμματα στο σχολείο για να μου δώσεις φρεσκοψημένο κουλούρι. Σε ευχαριστώ που μεγαλώνουμε παρέα, που με ακούς χωρίς να με κρίνεις, που είσαι δίπλα μου στα ωραία και στα δύσκολα, που μου δείχνεις πως να αγαπώ, να συγχωρώ, να ενώνω, να δημιουργώ. Σε ευχαριστώ που με έμαθες πως η ευγένεια είναι το μεγαλύτερο προσόν και η αξιοπρέπεια είναι κάτι αδιαπραγμάτευτο.

Σε ευχαριστώ που μέχρι σήμερα κάθε φορά που βγαίνω από την πόρτα του σπιτιού σας λες από μέσα σου μια προσευχή και με σταυρώνεις με τα χέρια σου κρυφά, σε ευχαριστώ που με κάνεις να αισθάνομαι ξανά παιδί όταν είμαι κοντά σου, που τρέχω στην αγκαλιά σου όταν πελαγώνω ή όταν κάνω σκανταλιές. Σε ευχαριστώ που φτιάχνεις τα πιο νόστιμα γεμιστά από όλους.

Σε ευχαριστώ μαμά μου γιατί όση αγάπη έδωσες σε εμάς άλλη τόση δίνεις στα παιδιά μου, στα εγγόνια σου. Σε αγαπώ τόσο πολύ μανούλα μου. Η κόρη σου χχ.», έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησής της η Δούκισσα Νομικού.

Λίγο αργότερα, η ίδια, θέλοντας να ευχηθεί στη γιαγιά της πόσταρε μία εικόνα, στην οποία τη βλέπουμε να ποζάρει αγκαλιά με τη γιαγιά της γράφοντας: «Χρόνια πολλά στη γιαγιά μου την Αλέκα».

Όπως θα δεις, γιαγιά μητέρα και κόρη, έχουν πολλές ομοιότητες και μία είναι πιο γοητευτική από την άλλη.

 

 

 

 

 

 

Read More

And More