Site icon TLIFE

Δούκισσα Νομικού: Η φωτογραφία πριν τη γέννα και ο μίνι απολογισμός!

Είναι χαζομαμά και δεν το κρύβει! Ο λόγος για την Δούκισσα Νομικού, η οποία τα τελευταία δύο χρόνια έχει θέσει σε απόλυτη προτεραιότητα την οικογένειά της, απέχοντας από τα τηλεοπτικά δρώμενα. Η ξανθιά παρουσιάστρια απολαμβάνει στο έπακρο αυτό τον ρόλο της ζωής της, που αποτελεί σίγουρα τον σημαντικότερο ρόλο που έχει αναλάβει. Ο ενάμισι έτους Σάββας και η νεογέννητη Αναστασία είναι η χαρά της ζωής, με την όμορφη Δούκισσα Νομικού να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram διάφορα στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους.

Το μεσημέρι της Τρίτης, η γνωστή παρουσιάστρια δημοσίευσε στο προφίλ της μια φωτογραφία λίγο πριν μπει στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της. Όπως θα δεις, η ίδια απολάμβανε το καλοκαίρι στο νησί, ενώ ταυτόχρονα ανυπομονούσε για τον ερχομό της πριγκίπισσας.

“Λίγο καιρό πριν! Μόλις είχα μπει στον 9ο μήνα και μετρούσα πλέον αντίστροφα για το δεύτερο θαύμα!#summer2019
Πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός. Φεύγουν τα καλοκαίρια σαν νερό. Γι’ αυτό να αγαπάτε πολύ, να γελάτε δυνατά και να αγκαλιάζετε σφιχτά! Να τρώτε και κανένα πατουσάκι που και που”έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας που δημοσίευσε.

Δες τη φωτογραφία:

Η Δούκισσα Νομικού ποζάρει με την φουσκωμένη κοιλίτσα της!

© 2024 tlife.gr