Δούκισσα Νομικού: Η λεπτομέρεια που αποκάλυψε για το γάμο της

Ο Δημήτρης Θεοδωρίδης και η Δούκισσα Νομικού παντρεύτηκαν στη Μύκονο, στο νησί που γεννήθηκε ο έρωτάς τους. Τρία χρόνια μετά την πρώτη τους γνωριμία, αντάλλαξαν όρκους αγάπης και αιώνιας πίσης στον Άγιο Ιωάννη και στον ιερό ναό του Αρχάγγελου Μιχαήλ που βρίσκεται στην οικία Θεοδωρίδη.

Ο γαμπρός περίμενε υπομονετικά τη νύφη, η οποία με μια μικρή καθυστέρηση έφτασε συνοδευόμενη από τον πατέρα της, φορώντας ένα εκπληκτικό νυφικό της Σίλιας Κριθαριώτη. Αμέσως μετά το μυστήριο δόθηκε η γαμήλια δεξίωση. Μια δεξίωση που αργότερα μετατράπηκε σε ένα ξέφρενο πάρτι με ζωντανή μουσική και πολλές εκπλήξεις.

Πάνω στα τραπέζια εκτός από την μπομπονιέρα του γάμου ‒μια καλαίσθητη μπιζουτιέρα‒ υπήρχαν και φωσφοριζέ καπέλα με σκιτσαρισμένα στο μπροστινό μέρος τα πρόσωπα των νεόνυμφων, κάτι που ήταν μια πρωτότυπη ιδέα της νύφης. Η Δούκισσα Νομικού μας αποκάλυψε και τη γεύση είχαν τα κουφέτα μέσα από μία φωτογραφία στο instagram.

“Περνάει πραγματικά πολύ γρήγορα ο καιρός, αλλά έχω ακόμη τη γλύκα εκείνης της ημέρας στο στόμα μου… Κυριολεκτικά! Κουφέτα με γεύση στρατσιατέλα από τον Χατζηγιαννάκη! Έκανα πιστεύω την καλύτερη επιλογή”, έγραψε.

Read More

And More