Δούκισσα Νομικού: Η νέα παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ μας δείχνει τι έφτιαξαν τα παιδιά της! (pics)

Είναι γεγονός! Η λαμπερή παρουσιάστρια επιστρέφει στην τηλεόραση μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ, μετά από αρκετά χρόνια αποχής από τα τηλεοπτικά δρώμενα. Η Δούκισσα Νομικού είναι ενθουσιασμένη για το νέο της τηλεοπτικό εγχείρημα, το οποίο έγινε εχθές και επίσημα γνωστό μέσα από την εκπομπή Love It.

“Η πολυτάλαντη Δούκισσα, με επιτυχημένη πορεία στον χώρο του μόντελινγκ, των επιχειρήσεων, της υποκριτικής και της τηλεόρασης, έρχεται στον ΣΚΑΪ με αποκλειστική συνεργασία. Η δημοφιλής παρουσιάστρια θα μας χαρίζει μοναδικές εμφανίσεις παρουσιάζοντας ένα καθημερινό ψυχαγωγικό show μεταμορφώσεων” ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ, ενώ η εκπομπή που θα αναλάβει θα είναι το MakeOver.

Λίγο πριν ανακοινωθεί ότι η επιστροφή της στην τηλεόραση, η Δούκισσα Νομικού πέρασε ένα ήρεμο και ξέγνοιαστο Σαββατοκύριακο στο σπίτι με τα παιδιά της. Το Σάββατο, η αγαπημένη παρουσιάστρια απόλαυσε λαχταριστή πίτσα με την οικογένειά της, ενώ την επόμενη μέρα εκείνη και τα αγγελούδια της… έφτιαξαν κατασκευές με πλαστελίνη!

 

Read More

And More