Δούκισσα Νομικού: Η πιο αφοσιωμένη μανούλα της showbiz κάνει τηλεοπτικό comeback! 10+5 τρυφερές φωτογραφίες με τα παιδιά της

Τα τελευταία τρία χρόνια, η Δούκισσα Νομικού είχε επιλέξει να απέχει συνειδητά από τα τηλεοπτικά δρώμενα, με σκοπό να αφιερωθεί εξ ολοκλήρου στον πιο όμορφο ρόλο της ζωής της, εκείνον της μητρότητας. Η τελευταία τηλεοπτική της δουλειά ήταν το 2017, όταν παρουσιάζε με μεγάλη επιτυχία το So You Think You Can Dance στον ΑΝΤ1! Λίγους μήνες αργότερα έμεινε για πρώτη φορά έγκυος και τον Μάρτη του 2018 έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Δημήτρη Θεοδωρίδη, τον Σάββα.

Η όμορφη παρουσιάστρια, όμως, δεν άργησε πολύ και ελάχιστους μήνες μετά έμεινε ξανά έγκυος και απέκτησε την πρώτη της κόρη, την Αναστασία! Η Δούκισσα Νομικού, μπορεί να δεχόταν συνεχώς προτάσεις για την τηλεοπτική της επιστροφή, ωστόσο είχε δώσει προτεραιότητα στην οικογένειά της. Η γνωστή παρουσιάστρια έγινε μια full time μανούλα και χωρίς τύψεις έμεινε σπίτι για να φροντίσει τα δύο πανέμορφα παιδάκια της, που την είχαν ανάγκη.

Τα τελευταία τρία χρόνια κύλησαν με πολλά παιδικά γέλια αλλά και κλάματα, στιγμές συγκίνησης αλλά και στιγμές οικογενειακής ευτυχίας! Η Δούκισσα Νομικού βλέπει καθημερινά τον Σάββα και την Αναστασία να μεγαλώνουν και το μόνο που νιώθει είναι ευλογία και περηφάνια! 

Διάβασε επίσης: Δούκισσα Νομικού: Το πρώτο μήνυμα μετά την αποκάλυψη της ένταξής της στον ΣΚΑΪ (pic)

Δες 10+5 φωτογραφίες με τα παιδιά της που… θα σε κάνουν να λιώσεις:

Η κολλητή μου 💗 #familyfirst #familytime #matchymatchy

Με έβγαλε βόλτα ο πρίγκιπας μου ❤️ #babyS #NotABabyAnymore

Από τον Ζορό και τη Φραουλίτσα…και του χρόνου με υγεία ❤️ #BabyS #BabyA #xazomom

Σήμερα ξύπνησα πεινασμένη 😍😍 #menoumespiti

Για εσάς γιορτάζω σήμερα ❤️❤️ #happymothersday

Εμείς δεν πάμε ακόμη στο σχολείο, πάμε όμως στο διάστημα 🚀 Καλημέρα ❤️ #babyS #notababyanymore #myboy

Twinning ❤️#matchymatchy #likemotherlikedaughter #twinning #babyA #xazomom

Be someone’s reason to smile today 😃 This is my reason to smile today and everyday 💙 #xazomom #happyme

Αν δεν είχα εσένα δεν θα είχα εμάς ❤️
Χρόνια πολλά μωρό μου 🌟
#bestdaddy #besthubby #myrockstar

Οι φήμες και τα δημοσιεύματα περί τηλεοπτικού comeback κυκλοφορούν κάθε χρόνο, με την παρουσιάστρια συνεχώς να τα διαψεύδει. Ωστόσο πλέον είναι επίσημο και η Δούκισσα Νομικού επιστρέφει στην τηλεόραση, έχοντας πλέον ενταχθεί στην οικογένεια του ΣΚΑΪ. Τρία χρόνια μετά την τελευταία της εκπομπή, η παρουσιάστρια θα αναλάβει το τιμόνι του ολοκαίνουργιου show μεταμορφώσεων, με τίτλο Makeover και ανυπομονεί να μας κάνει παρέα τα μεσημέρια. Τα γυρίσματα λέγονται ότι θα ξεκινήσουν μέσα Δεκέμβρη, ενώ το νέο show θα το δούμε στις οθόνες μας τον Γενάρη του 2021.

Καλή αρχή!

Read More

And More