Δούκισσα Νομικού: Η πρώτη ανάρτηση μετά την επίσημη ανακοίνωση της επιστροφής της στον ΑΝΤ1

H επιστροφή της Δούκισσας Νομικού στον ΑΝΤ1, αποτελεί πλέον γεγονός. Μέσω επίσημης ανακοίνωσης που εξέδωσε το κανάλι του Αμαρουσίου πριν λίγες ώρες, η Δούκισσα Νομικού ανήκει και πάλι στο δυναμικό του σταθμού αναλαμβάνοντας το κομμάτι της ψυχαγωγίας.

«Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει, με ιδιαίτερη χαρά, την επιστροφή της Δούκισσας Νομικού στην οικογένειά του. Πρόσωπο με ιδιαίτερη λάμψη, αυθεντική και επικοινωνιακή προσωπικότητα, η Δούκισσα Νομικού θα συναντήσει και πάλι τους τηλεθεατές, μέσα από την ψυχαγωγική ζώνη του καναλιού.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια θα γράψει με τη θετική της ενέργεια, αλλά και τη σύγχρονη ματιά της, το νέο κεφάλαιο της επιτυχημένης τηλεοπτικής της πορείας στον ΑΝΤ1» ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του σταθμού ενώ τα μέχρι τώρα δημοσιεύματα θέλουν την παρουσιάστρια να είναι εκείνη που θα βρεθεί στη θέση της Φαίης Σκορδά στο Πρωινό..

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση αυτή, η Δούκισσα Νομικού δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram ένα βίντεο από τη φωτογράφηση που έκανε για το κανάλι και έγραψε, «Είμαι τόσοοοοο χαρούμενη που επιστρέφω στην τηλεοπτική μου οικογένεια»

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Doukissa Nomikou Theodoridi (@dutchesss_)

Read More

And More