Δούκισσα Νομικού: Η τρυφερή αγκαλιά με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη ενόψει του Αγίου Βαλεντίνου!

Έναν μεγάλο έρωτα ζουν η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης, ο οποίος δεν σταματά να μεγαλώνει μέρα με τη μέρα. Η πανέμορφη παρουσιάστρια και ο γοητευτικός επιχειρηματίας παντρεύτηκαν τον Ιούνιο του 2017 στη Μύκονο και από τότε έως σήμερα έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον Σάββα και την Αναστασία.

“Ήξερα από την πρώτη στιγμή ότι ο Δημήτρης είναι ο άνδρας της ζωής μου. Θα ήθελα αυτό που ζούμε να κρατήσει για πάντα”, είχε δηλώσει η Δούκισσα Νομικού για τον αγαπημένο της σε μία από τις συνεντεύξεις της αποκαλύπτοντας πόσο ερωτευμένη είναι μαζί του! Τα τελευταία χρόνια η παρουσιάστρια έχει επιλέξει να αφοσιωθεί στην οικογένεια της, αφού της προσφέρει καθημερινά ατέλειωτες στιγμές ευτυχίας.

Ενόψει της ημέρας των ερωτευμένων, η Δούκισσα Νομικού έκανε μια γλυκιά ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μαζί με τον σύζυγό της. Εκείνη τον αγκαλιάζει τρυφερά και εκείνος δεν μπορεί να κρύψει την ευτυχία του! Μπορεί αυτή η φωτογραφία να έχει τραβηχτεί χρόνια πριν, όμως δεν παύει να είναι η αγαπημένη της παρουσιάστριας.

Δες την φωτογραφία:

Love is in the air!

Read More

And More