Δούκισσα Νομικού: Η χριστουγεννιάτικη φωτογράφιση στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της!

Αντίστροφα για τα πρώτα Χριστούγεννα που θα περάσει με τον σύζυγό της Δημήτρη Θεοδωρίδη, ως παντρεμένη πια, μετρά η Δούκισσα Νομικού. Η γνωστή παρουσιάστρια που διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της είναι στα καλύτερά της, και μπορεί όπως αποκάλυψε η ίδια να μην έχει στολίσει ακόμη για τις γιορτές, έκανε όμως μια εντυπωσιακή φωτογράφιση… σε χριστουγεννιάτικο mood!

“Μπορεί να μην έχω προλάβει να στολίσω ακόμη, αλλά μόλις τελείωσα την πιο εορταστική φωτογράφηση και μπήκα για τα καλά στο Christmas mood”, έγραψε στο Instagram η Δούκισσα Νομικού και ανέβασε μια φωτογραφία από τα backstage.

Μια μέρα νωρίτερα, μάλιστα, μίλησε και μέσα από το blog της για όλα όσα την κάνουν χαρούμενη αυτήν την περίοδο: «Είναι κάποιες μέρες που ξυπνάς κουρασμένη, κακοδιάθετη ή με νεύρα και δεν ξέρεις τον λόγο. Ίσως γιατί δεν κοιμήθηκες αρκετά, ίσως γιατί κοιμήθηκες με πονοκέφαλο, ίσως γιατί απλά είναι αυτές οι μέρες του μήνες που σου φταίνε όλα και όλοι. Και η πικρή αλήθεια είναι πως, αν ξυπνήσεις έτσι, έτσι θα κυλήσει όλη η μέρα.

Είναι όμως και αυτές οι μέρες που ξυπνάς ευτυχισμένη, με ένα τεράστιο χαμόγελο στα χείλη, με όρεξη και καλή διάθεση, χωρίς όμως πάλι να έχει συμβεί κάτι συνταρακτικό.

Ή μήπως όχι…;

Προσωπικά, σήμερα νιώθω χαρούμενη γιατί:

1. Ξύπνησα στην αγκαλιά του.

2. Η πρώτη λέξη που άκουσα – και που είπα- ήταν «Σ’ αγαπώ».

3. Έκανα από το πρωί κάτι για μένα (pilates).

4. Είδα την κοιλίτσα μου να έχει μεγαλώσει κι άλλο.

5. Πήρα τα στολίδια για το δέντρο (ναι, αύριο θα στολίσουμε επιτέλους κι εμείς)…», έγραψε μεταξύ άλλων η όμορφη Δούκισσα, αποκαλύπτοντας πως για εκείνη έχουν σημασία τα μικρά και καθημερινά πράγματα που δομούν την ευτυχία της!

Ούνα φάτσα Ούνα ράτσα #sundaymood #Dhooch #meandmyboy

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Doukissa Nomikou Theodoridi (@dutchesss_) στις

Read More

And More