Δούκισσα Νομικού: Η ζωή με δύο παιδιά στο σπίτι, η επιθυμία να γίνει ξανά μανούλα και η καραντίνα!

To «Question Sticker» είναι μια διαδραστική προσθήκη που έχει γίνει τα τελευταία χρόνια στο Instagram και επί της ουσίας πρόκειται για μία επιλογή που επιτρέπει στους χρήστες να θέτουν ερωτήσεις σε followers τους μέσω ενός αυτοκόλλητου κι εκείνοι να τους απαντούν χωρίς να φαίνονται στους άλλους τα username τους.

Η Δούκισσα Νομικού, η οποία είναι λάτρης του εν λόγω μέσου κοινωνικής δικτύωσης, συμμετείχε με τη σειρά της στο… παιχνίδι αυτό εν μέσω καραντίνας για τον κορονοϊό.

Η γλυκιά παρουσιάστρια, η οποία τα τελευταία χρόνια απέχει από τα τηλεοπτικά δρώμενα και έχει αφοσιωθεί στην οικογένειά της, αυτό το διάστημα παραμένει κλεισμένη στο σπίτι της μαζί με τον σύζυγό της, Σάββα Θεοδωρίδη, και τα δύο παιδιά τους, τον Σάββα και την Αναστασία.

Το βράδυ της Δευτέρας, λοιπόν, καθώς χαλάρωνε στον καναπέ της, η όμορφη Δούκισσα απάντησε δημόσια σε πολλές από τις ερωτήσεις που της έκαναν οι followers της και οι οποίες σχετίζονταν περισσότερο με τον εγκλεισμό της στο σπίτι λόγω του φονικού ιού που μαστίζει την υφήλιο, την ζωής της με δύο παιδιά, αλλά και την σιλουέτα της.

Δες αναλυτικά τι απάντησε η ξανθιά παρουσιάστρια για…

  • την καραντίνα:

  • την καθημερινότητα με τα παιδιά της, τον Σάββα και την Αναστασία:

  • για το ενδεχόμενο να μεγαλώσει κι άλλο η οικογένειά της:

  • το βάρος της και τα κιλά που πήρε στις εγκυμοσύνες της:

  • το τηλεοπτικό της μέλλον:

Read More

And More