Δούκισσα Νομικού: Καθαρά Δευτέρα με όλη την οικογένεια… πλάι στο κύμα! [pics]

Δούκισσα Νομικού: Καθαρά Δευτέρα με όλη την οικογένεια… πλάι στο κύμα! [pics] | tlife.gr

Τον Μάρτη με χαμόγελο υποδέχτηκε χθες η Δούκισσα Νομικού που ήδη απολαμβάνει αυτές τις γιορτινές μέρες με όλη την οικογένειά της. Η γνωστή παρουσιάστρια που είχε όνειρο να κάνει μια μεγάλη και όμορφη οικογένεια, δεν σταματά να δηλώνει τυχερή που γνώρισε τον σύζυγό της Δημήτρη Θεοδωρίδη και απέκτησε μαζί του δυο πανέμορφα αγγελούδια.

Φέτος, λοιπόν, η οικογένεια έχει ένα ακόμη μέλος, την μόλις πέντε μηνών κόρη του ζευγαριού, την μικρή Αναστασία και τα Κούλουμα έχουν για την Δούκισσα διαφορετική σημασία. Η παρουσιάστρια μάλιστα περιμένει πώς και πώς να απολαύσει τις βόλτες με τον σύζυγο και τα παιδιά της πλάι στο κύμα και να χαλαρώσει. Βλέπεις ως μαμά δυο μικρών παιδιών πια, η Δούκισσα ξέρει να εκτιμά ακόμη και τις λίγες στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης που έχει μέσα στην ημέρα.

Η όμορφη παρουσιάστρια πάντως, είναι από χθες σε ανοιξιάτικο mood και υποδέχτηκε μάλιστα τον Μάρτη, φορώντας το μαρτάκι που σχεδίασε η ίδια στην τελευταία συλλογή κοσμημάτων της. Με φόντο το απέραντο γαλάζιο και make up free (δεν το χρειάζεται άλλωστε) η Δούκισσα Νομικού ανέβασε τις πρώτες ανοιξιάτικες φωτογραφίες της στα social media και τα μηνύματα δεν είχαν τέλος.

Όσο για τη σημερινή μέρα; Ο καλός καιρός είναι σύμμαχος του ζευγαριού για βόλτες και χαλαρό περίπατο κοντά στη θάλασσα.

READ more