Δούκισσα Νομικού: “Κάθε φορά που βλέπω την κοιλίτσα μου νιώθω πιο όμορφη από ποτέ”

Η Δούκισσα Νομικού νιώθει έτοιμη για τον σημαντικότερο ρόλο της ζωής της, αυτόν της μητέρας! Η γνωστή παρουσιάστρια περιμένει με ανυπομονησία τον γιο της και διανύει μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της. Δηλώνει full in love με τον σύζυγό της Δημήτρη Θεοδωρίδη και οι δυο τους βρίσκονται στην πιο γλυκιά αναμονή της ζωής τους, περιμένοντας τον ερχομό του μωρού τους, το οποίο θα έρθει σε περίπου τρεις μήνες!

Το όμορφο μοντέλο συνεχίζει να κρατά την προσωπική της ζωή και την εγκυμοσύνη της όσο πιο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας γίνεται και εκείνη επιλέγει το πότε θα μιλήσει αλλά και το τι θα πει. Από την άλλη η επαγγελματική της ζωή “τρέχει” με νέες καμπάνιες τόσο με εταιρείες καλλυντικών, όσο και με διεθνείς συνεργασίες με εταιρεία κινητής τηλεφωνίας, αλλά και με την συλλογή ρούχων της.
Η Δούκισσα Νομικού παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό ΓΥΝΑΙΚΑ και στην Χριστίνα Πολίτη και αποκάλυψε πρώτη φορά πως ανακοίνωσε στον Δημήτρη την εγκυμοσύνη της, δήλωσε πως είχε πάντα όνειρό της να γίνει μαμά, ενώ παραδέχεται πως νιώθει πιο όμορφη τώρα που είναι έγκυος!
Πως έγινε η πρόταση γάμου;
Κάπου μακριά, με εμάς τους δύο αγκαλιά, την πρώτη ημέρα του 2017. Και, όπως φαίνεται, αυτός είναι ο λόγος που το κάθε λεπτό αυτής της χρονιάς είναι υπέροχο.
Πως του είπες πως είσαι έγκυος;
Το ήξερε. Με το που τον κοίταξα στα μάτια και πήγα να του το πω με αγκάλιασε. Το είχε καταλάβει.
Τι περιμένεις με χαρά και τι φοβάσαι με το μωρό που έρχεται;
Δεν έχω κανέναν φόβο. Μόνο χαρά και ανυπομονησία. Θέλω να το γνωρίσω, θέλω να το κρατήσω αγκαλιά.
Τι ονειρευόσουν όταν ήσουν παιδάκι;
Αυτό ακριβώς που μου συμβαίνει τώρα. Από μικρή ήξερα πως αυτό που ήθελα να γίνω όταν μεγαλώσω ήταν μαμά.
Σε αυτή την ιδιαίτερη φάση της ζωής σου πόσο σημαντική είναι η ομορφιά;
Κάθε φορά που με κοιτάζω στον καθρέφτη και βλέπω την κοιλίτσα μου, νιώθω πως είμαι πιο όμορφη από ποτέ. Δεν με νοιάζει που αλλάζει το σώμα μου, που θα αλλάξει κι άλλο, που σκούρυνα τα μαλλιά μου, δεν με νοιάζει τίποτα από αυτά.
Ήσουν φιλόδοξη;
Προς τι ο παρελθοντικός χρόνος; Ήμουν, είμαι και θα είμαι φιλόδοξη. Μου αρέσει να ονειρεύομαι και αυτό δεν θέλω να σταματήσει ποτέ. Αν σταματήσει και αυτό θα έχουμε πρόβλημα.
Ποια είναι τα χαρακτηριστικά του τέλειου άντρα για σένα;
Να είναι έξυπνος, να είναι ευγενής, να έχει χιούμορ, να είναι “βράχος”, να είναι ευαίσθητος, να είναι γλυκός, να είναι τρυφερός, να μην είναι βαρετός, να με κάνει να γελάω, να μου λύνει όλες μου τις απορίες, να με φροντίζει και να μου κρατάει το χέρι κάθε βράδυ. Ναι, όλα αυτά τα έχει ο άντρας που παντρεύτηκα.
Τελικά, έκανες την ζωή που ονειρεύτηκες για σένα;
Πολλά παραπάνω! Και ευχαριστώ τον Θεό καθημερινά για όλα όσα μου έχει φέρει στην ζωή μου.

Read More

And More