Δούκισσα Νομικού: Κάθε μέρα και ένας νέος στόχος! Η νέα της μεγάλη απόφαση για το 2019

Κάθε ημέρα που περνάει, η Δούκισσα Νομικού μας αποκαλύπτει έναν έναν τους στόχους της για το 2019! Όλοι μας κάθε αρχή του χρόνου θέτουμε μερικές αποφάσεις που θέλουμε να τις πετύχουμε μέχρι το τέλος της χρονιάς, όπως να κάνουμε περισσότερα ταξίδια ή να χάσουμε κάποια κιλά. Η όμορφη παρουσιάστρια ήδη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους δύο από τους δέκα στόχους της, οι οποίοι ήταν να χαμογελάει πιο συχνά και να είναι καλύτερα μαμά για τον γιο της.

Σήμερα, η Δούκισσα μας αποκάλυψε τον τρίτο στόχο της για το 2019, ο οποίος αφορά… τον εαυτό της! Το γνωστό μοντέλο θέλει να ξεκινήσει aerial yoga αλλά και γενικότερα καθημερινή γυμναστική, ώστε να επανέλθει στο καλογυμνασμένο κορμί που διέθετε πριν την εγκυμοσύνη της. Άλλωστε, το καλοκαίρι έρχεται και η Δούκισσα επιθυμεί να γίνει η καλύτερη εκδοχή του εαυτού της!

“Ο τρίτος είναι ο εξής: #Νο3! Να μάθω να κάνω γυμναστική στον αέρα. Aerial yoga δηλαδή. Λέτε να φάω πολλές τούμπες; Διαφορετικά, στόχος μου είναι να μάθω να κάνω την #scorpiopose στην κανονική yoga, γιατί μέχρι στιγμής μόνο του σκύλου την πόζα ξέρω! Όπως και να έχει, φέτος θα κάνω γυμναστική 5 φορές την εβδομάδα έστω και μισή ώρα πριν πάω για ύπνο. Θέλω να έχω -πρωτίστως- ένα υγιές, δυνατό και ευλύγιστο σώμα, χρειάζομαι αντοχές για το ατελείωτο παιχνίδι-μπουσούλημα και φυσικά, δεν θα έλεγα όχι σε λίγη γράμμωση για το καλοκαιράκι!”

Read More

And More