Δούκισσα Νομικού: Κομψή εμφάνιση στο κέντρο της Αθήνας! [pics]

Διανύει μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της και απολαμβάνει την  κάθε στιγμή. Ο λόγος για την Δούκισσα Νομικού που έχει δει να έρχονται τα πάνω κάτω στη καθημερινότητά της, μετά το γάμο της με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη και την απόκτηση των δυο παιδιών της και το… απολαμβάνει!

Η γνωστή παρουσιάστρια που αποχώρησε από τον Ant1 και βρίσκεται εκτός τηλεοπτικού σκηνικού μετά τη γέννηση και του δεύτερου παιδιού της, επιστρέφει δυναμικά με νέα σχέδια για το 2020. Η Δούκισσα Νομικού κυκλοφόρησε ήδη την πρώτη της συλλογή με κοσμήματα και συνεχίζει τις συνεργασίες της με μεγάλη εταιρεία καλλυντικών, ενώ είναι ταυτόχρονα και… full time μαμά!

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE την απαθανάτισε πριν λίγες μέρες σε χαλαρή βόλτα στο κέντρο της Αθήνας. Με chic εμφάνιση και έχοντας χάσει πια τα (ελάχιστα) κιλά της εγκυμοσύνης της, η Δούκισσα Νομικού έδειχνε ιδιαίτερα ανανεωμένη. Η γνωστή παρουσιάστρια άλλωστε, όπως έχει αποκαλύψει περνά μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της, μιας και το να δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια ήταν πάντα το όνειρό της.

Όσο για το τηλεοπτικό κομμάτι; Χθες έκανε μια grande εμφάνιση στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, όπου μίλησε για τα νέα της σχέδια και τη ζωή με τον Σάββα και την μικρή Αναστασία, αλλά και τον σύζυγό της Δημήτρη Θεοδωρίδη!

Ενώ, λίγο νωρίτερα μοιράστηκε και μια φωτογραφία στα social media, από το σαλόνι του σπιτιού της ρωτώντας τους διαδικτυακούς της φίλους, αν έχουν ξεστολίσει μετά τις γιορτές. Μην ξεχνάς άλλωστε, ότι η Δούκισσα πέρασε φέτος τα πρώτα Χριστούγεννα με την κόρη -που θα της μείνουν αξέχαστα- και δεν θέλει με τίποτα να περάσουν αυτές οι όμορφες γιορτινές μέρες!

Φωτογραφίες: NDP, Instagram

 

Read More

And More