Δούκισσα Νομικού: Ξεκίνησε την ημέρα της με τον πιο αισιόδοξο τρόπο!

Η Δούκισσα Νομικού ανήκει στην κατηγορία των ανθρώπων που θέλουν να εστιάζουν στην θετική πλευρά της ζωής κάνοντας μόνο πράγματα που την γεμίζουν και συνεπώς την κάνουν αληθινά χαρούμενη. Μπορεί τα τελευταία περίπου 2,5 χρόνια να έχει θέσει την επαγγελματική ζωής της σε δεύτερη μοίρα, όμως αυτό δεν φαίνεται να την ενοχλεί, καθώς μολονότι αγαπάει την δουλειά της, προτεραιότητα για εκείνη έχει, είχε και θα έχει η οικογένεια.

Αυτή την περίοδο, η οικογένεια Θεοδωρίδη βρίσκεται σε μια γλυκιά αναμονή, αφού σε λίγους μήνες από τώρα θα κρατούν στην αγκαλιά τους το δεύτερο μωρό τους το οποίο φυσικά θα κάνει ακόμα μεγαλύτερη την ευτυχία τους. Το πρωί της Πέμπτης, η γλυκιά μανούλα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagam μια φωτογραφία από ένα quote που μας τράβηξε την προσοχή.

Η ίδια είναι σίγουρη για εκείνους που την κάνουν να χαμογελά, καθώς οι άνδρες της ζωής της, Δημήτρης και Σάββας έχουν βαλθεί να την τρελάνουν. Η όμορφη Δούκισσα διανύει μια υπέροχη περίοδο στη ζωή της και δικαίως δεν σταματά να χαμογελά!

Read More

And More