Δούκισσα Νομικού: Μας αποκαλύπτει τι τρελαίνεται να κάνει ο γιος της, Σάββας! [pic]

Στο σπίτι παραμένει η Δούκισσα Νομικού μαζί με τον σύζυγό της, Δημήτρη Θεοδωρίδη και τα δυο παιδιά τους, τον Σάββα και την Αναστασία. Μπορεί η αγαπημένη παρουσιάστρια να έχει συνηθίσει να μένει μέσα λόγω των παιδιών, αλλά απολαμβάνει ιδιαίτερα αυτή την περίοδο, καθώς ο άντρας της δεν πηγαίνει πλέον δουλειά και έτσι τον βλέπει περισσότερο. Βέβαια, αυτό που της λείπει πιο πολύ, όπως αποκάλυψε στην εκπομπή Μαζί σου και στην Τατιάνα Στεφανίδου, είναι οι γονείς της, τους οποίους δυστυχώς δεν μπορεί να δει από κοντά.

Ο μικρός Σάββας έγινε δύο χρονών πριν δέκα ημέρες και όσο μεγαλώνει… τόσο περισσότερο τρελαίνει τη διάσημη μαμά του! Η Δούκισσα Νομικού αποκάλυψε στα Instagram Stories τις αγαπημένες του… δραστηριότητες και έδωσε ιδέες και στις υπόλοιπες μανούλες.

“Εάν ξεμείνατε από ιδέες καλές μου μανούλες, εκτός από όμορφα βιβλία και ωραίες ζωγραφικές, μπορείτε να παίξετε το εξής “δημιουργικό” παιχνίδι που ανακάλυψε ο Σάββας: Ανεβαίνεις στο κρεβάτι του μπαμπά και της μαμάς που είναι μεγάλο, φωνάζεις δυνατά ταν ταν, κάνεις μια τεράστια βουτιά. Αυτό επί 100 φορές περίπου” αποκάλυψε χαρακτηριστικά η ευτυχισμένη μανούλα.

Πόσο αξιολάτρευτος!

Read More

And More