Δούκισσα Νομικού: Μας δείχνει πώς περνά τον χρόνο της… όταν τα δύο μωρά της κοιμούνται! [pics]

Η Δούκισσα Νομικού έφερε πριν μερικές ημέρες στον κόσμο το δεύτερο παιδί της και όπως καταλαβαίνεις η ευτυχία της δεν περιγράφεται. Μπορεί η κούραση να είναι μεγάλη, έχοντας πλέον δύο μωρά στο σπίτι, ωστόσο η μανούλα απολαμβάνει στο έπακρο τον ρόλο της μητρότητας. Η μικρή Αναστασία – όπως θα ονομάσουν την κόρη τους – γεννήθηκε πριν δύο εβδομάδες και ο Σάββας απέκτησε επιτέλους αδελφούλα!

Το μεσημέρι του Σαββάτου, η Δούκισσα κατάφερε να βάλει να κοιμηθούν και τα δύο μωρά της και έτσι βρήκε χρόνο να ασχοληθεί λίγο και με τον εαυτό της. Η όμορφη παρουσιάστρια περιποιήθηκε το πρόσωπό της και δοκίμασε νέα καλλυντικά, δείχνοντας μας στα προσωπικά της social media το εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Η Δούκισσα Νομικού δεν χρειάζεται μακιγιάζ για να δείχνει πανέμορφη, ωστόσο λίγο κραγιόν και ρουζ πάντα την κάνουν να αισθάνεται υπέροχη!

“Αφού κοιμούνται και τα δυο παιδιά (ταυτόχρονα #yoohooo), είπα να αφιερώσω έστω και λίγο χρόνο στον εαυτό μου, να με φροντίσω και να με κάνω να αισθανθώ όμορφα!”, έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Read More

And More