Δούκισσα Νομικού: Μας εύχεται “καλό μήνα” δείχνοντας τι έφτιαξε με τον γιο της, Σάββα!

Η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης λατρεύουν το καλοκαίρι και το δικό τους καλοκαίρι έχει κυκλαδίτικο χρώμα, καθώς η Μύκονος είναι το νησί στο οποίο γνωρίστηκαν, ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου και περνούν τις ωραιότερες διακοπές.

Εδώ και αρκετό καιρό, το ζευγάρι βρίσκεται στο νησί των ανέμων και απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές, παρέα με τα δύο παιδιά του, τον Σάββα και την Αναστασία.

Η ευτυχισμένη οικογένεια αποφεύγει τις κοσμικές παραλίες και τα πολυσύχναστα μέρη, ωστόσο, δεν είναι λίγες φορές που ο φωτογραφικός φακός έχει απαθανατίσει την παρουσιάστρια και τον επιχειρηματία να κάνουν τις βουτιές τους στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου, αλλά και σε παιχνίδια τα παιδιά τους μέσα και έξω από το νερό.

Η Δούκισσα, η οποία είναι αρκετά ενεργή στα social media και ειδικά στο Instagram, δεν σταματά να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από τις καλοκαιρινές διακοπές της, με την τελευταία να γίνεται για να ευχηθεί στους followers της “καλό μήνα” .

Το βράδυ της Παρασκευής, η ίδια αποκάλυψε πώς μαζί με τον μικρό της πρίγκιπα προσπαθούσαν να συναρμολογήσουν ένα αυτοκινητάκι, το οποίο τελικά κατάφεραν να ολοκληρώσουν το πρωί του Σαββάτου. Περήφανη, λοιπόν, το φωτογράφισε και ανήρτησε σχετικό στιγμιότυπο στα stories της, γράφοντας: “Στο περίπου! Καλημέρα, Καλό μήνα” .

Read More

And More