Δούκισσα Νομικού: Με μαγιό και άψογες αναλογίες… στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της! [pics]

Δούκισσα Νομικού: Με μαγιό και άψογες αναλογίες… στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της! [pics] | tlife.gr

Τι και αν έχει φτάσει αισίως τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της, η Δούκισσα Νομικού… συνεχίζει να διαθέτει άψογες αναλογίες! Η αγαπημένη παρουσιάστρια απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές – κατά πάσα πιθανότητα στην Μύκονο – και ανυπομονεί να γίνει για δεύτερη φορά μανούλα. Η Δούκισσα έχει κάθε λόγο να χαίρεται για την άφιξη του φθινοπώρου, καθώς πρόκειται να κρατήσει στην αγκαλιά της την κορούλα της.

Μέχρι τότε το πρόγραμμα έχει αμέτρητες βουτιές και παιχνίδια με τον γιο της Σάββα, που αν και μικρούλης νιώθει χαρά για την απόκτηση της αδερφούλας του. Η Δούκισσα Νομικού πόζαρε με το μαγιό της στο μπαλκόνι του σπιτιού της και όπως θα δεις στις φωτογραφίες η εγκυμοσύνη δεν είναι και ιδιαίτερα… εμφανή. Όπως καταλαβαίνεις τα σχόλια έπεσαν «βροχή», μιλώντας όλες για το όμορφο σώμα που διατηρεί η καλλονή παρουσιάστρια ακόμη και σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.

Δες τις φωτογραφίες:

«Μα πως γίνεται αυτό???? Όσα κιλά έχεις πάρει εσύ και στις 2 εγκυμοσύνες πήρα εγώ στη μια! Κουκλάρα!!!!!!!», ήταν το σχόλιο της Αθηνάς Οικονομάκου στη φωτογραφία που δημοσίευσε η Δούκισσα Νομικού.

READ more